bir çalýþma da benden arkadaþlar umarým iþinize yarar![]()
bir çalýþma da benden arkadaþlar umarým iþinize yarar![]()
süleyman demirel üniversitesigüzel sanatlar/resim
teþekkürler emeðinize saðlýk
bu seneki meslike çalýþma yazýsýný lütfen dikkatli okuyun.Bizim dersten etkinlik çalýþmasý istemiyo.1.kademe ve branþ öðretmenleri etkinlik hazýrlayacak fakat beden-müzik-görsel sanatlar-teknoloji ve tasarým dersini ayrý tutmuþ bu dersler sunum hazýrlayacaklar.Bizde proje ve performans olarak bir þey hazýrlama söz konusu deðil arkadaþlar.Bizler zaten proje tabanlý ders konusu iþlediðimiz için kuþaklarýmýz hakkýnda ek2'ye göre sunum hazýrlayacaðýz.Bu sunum ölçme ve deðerlendirme,öðretim yöntem ve teknikleri nasýl uygulanýr gösterilecek kuþaklar tanýtýlýp örnek çalýþmalar ile daha önceden çocuklara yaptýrdýðýmýz çalýþma örnekleri olacak.
Your love has wrested me away from me<br />You're the one I need ,you're the one I crýve
buna açýklýk getirmek lazým herþeye biz varýz diye atlamamak lazým arkadaþlar bzim etkinlik hazýrlmak gibi bir görevimiz yok orda bunlar isteniyor diye bizde hazýrlayacaz diye birþey yok biz natatu arkadaþýn dediði gibii sadece sunum yapacaz benim anladýðým bu ben böyle anlamýþken herkesin çýkýp etkinlik hazýrlamasý benmi yanlýþ biliyorum demeye getirdi. biz zaten tasarým yapýyoruz kalkýp etkinlik hazýrlayýp dersin dýþýna çýkamayýz bizim müfredatta böyle birþey yok. ama konunun iþleniþi aþamasýnda sunumdan yararlanýrýz bunu da bir yöntem ve tekniðe dayalý olarak yaparýz. bu kadar benim görüþüm bu ve ben okula sadece sunum hazýrlayacam o kadar.... saygýlar