arkadaþlar 8. sýnýflarýn rehber öðretmeniydim, 8. sýnýflar yöneltme öneri kurulu ***lantýsý tutanaðý hazýrlamam gerekiyor elinde örnek olan varsa paylaþabilir mi? teþekkürler...
arkadaþlar 8. sýnýflarýn rehber öðretmeniydim, 8. sýnýflar yöneltme öneri kurulu ***lantýsý tutanaðý hazýrlamam gerekiyor elinde örnek olan varsa paylaþabilir mi? teþekkürler...
yavuz hocam formlar elimde onlarda sýkýntý yok, ama bir de yöneltme kurul ***lantýsý diye bir ***lantý tutanaðý hazýrlamam gerekiyormuþ.veli bilgilendirme ***lantýsý yaptým ama bu nasýl yapýlacak bilgim yok, idarede tam olarak bilgi sahibi deðil, 8. sýnýf rehber öðretmeniðini yapan vardýr diye düþündüm aramýzda. böyle bir ***lantý tutanaðý yapan vardýr belki...
Sayýn hocam öyle biþey yok rahat ol..Olsa ben yapardým kesin...Yöneltmeleri okul idaresi sana veriyor sen dolduruyorsun o kadar..Ama kastettiðin Öðrenci Geliiþim izleme
formlarý ise daha önce eklemiþtim ben..
Aþaðýdaki linkten faydalanabilirsin:
http://www.teknolojik.org/forum/geli...4.html?t=20624
m.ali hocam teþekkür ederim, yöneltme ve formlarýn hepsini doldurdum, veli bilgilendirme ***lantýsý tutanaklarýný hazýrladým ama bide bunu çýkardýlar kaç gündür arýyorum bulamadým nasýl yapýlýr onun hakkýnda da bilgi vermediler...dediðin gibi böyle biþey yok galiba ama ben den istiyorlar pazartesi teslim et dediler,neyse teþekkür ederim en azýndan böyle bir tutanaðýn olmadýðýný öðrendim...
olsa bile sizin iþiniz deðil hocam bilmediklerinden size yýkmýþlar![]()
En büyük fenerbahçe