Arkadaþlar kendi etkinliðimde kullandýðým þablonu sizinle paylaþmak istiyorum. Umarým beðenirsiniz. Bazý kýsýmlar yasinersöz öðretmenin þablonundan alýntýdýr. Biraz renklendirme gerði duydum.
Arkadaþlar kendi etkinliðimde kullandýðým þablonu sizinle paylaþmak istiyorum. Umarým beðenirsiniz. Bazý kýsýmlar yasinersöz öðretmenin þablonundan alýntýdýr. Biraz renklendirme gerði duydum.
En büyük fenerbahçe
olmadý þimdi hocam hani bunun içindekiler :2hgf:
birileri birkaç tane etkinlik örneði atabilirmi þu mesleki çalýþmalarla ilgili olarak
içindekileri hafta içinde atarým malum özgün olmasýný istemiþlerdi![]()
En büyük fenerbahçe
güzel þablon yavuz ellerine saðlýk hemen +1 geliyor..amaaa en güzeli ne biliyormusun þahsi sitesi bölümü :2hgf:
sitemizin sloganý
Allahtan þahsi demi bide ***luma açýk olsa ne olacak. Ya þimdi utandým ama ben siteyi sahiplenmiþ oldum yuh bana...nevin... Nickli Üyeden Alýntý
En büyük fenerbahçe
olurmu sizler olmasaydýnýz bu kadar güzel paylaþýmlara kim zemin hazýrlayacaktý..doðru kiþilerin doðru noktada buluþtuðu yer oldu bu site ondan hala 1 numaraY@vuzYýlan Nickli Üyeden Alýntý
sitemizin sloganý
teþekkürler nevin hocam bunlar fani þeyler bence birinci oluruz sonuncu oluruz çok önemli deðil önemli olan dostlarýmýz hep yanýmýzda olsun. Aslýnda gündüzünü gecesini vere sizler olmasa teknolojik.org olamazdý. :3E77B9613E11: :3E77B9613E11:...nevin... Nickli Üyeden Alýntý
En büyük fenerbahçe