Deðerli arkadaþlar sizler için bir sunu hazýrladýk düzen kuþaðý bitmeden uygulamanýzda yarar var. Kolay gelsin.
Deðerli arkadaþlar sizler için bir sunu hazýrladýk düzen kuþaðý bitmeden uygulamanýzda yarar var. Kolay gelsin.
En büyük fenerbahçe
Ellerinize saðlýk sevgili Yavuz ve Ülkü öðretmenlerim... Bu çalýþma için +1'ler yollanýr![]()
Elinize,dilinize saðlýk ayrýlmaz zümreler +1 ler sizin için
gerçekten güzel bir slyt ve konu örneklemesi olmuþ...bu düþünce arzý sadece düzen kuþaðý için deðil kurgu ve yapým kuþaklarýnda da yaratýcý düþünceyi destekler nitelikte bence...olaylara ve nesnelere farklý bakýþ açýlarýný cok somut bir örnekle anlaþýlýr bir þekilde dile getirmiþsiniz...ellerinize ve düþüncelerinize saðlýk yavuz ve ülkü hocalarým....tabii bu güzel paylaþýmlara benden de birer +1
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!!!<br /><br />"Eðer gerçek, þuanda bizim kim olduðumuzsa, o halde düþlerde ne olacaðýmýzýn tasarýmýdýr..."<br /><br /><br />Gazi Üniversitesi AEK - 2005
Yavuz ve Ülkü öðretmenlerim Yararlý paylaþýmlarýnýz için çok tesekkürler.Emeginize saðlýk,+1 sizin için gelsin
Ýþte benim uçaðýmda aþagýda.....
(Bilmem farklý düþünebilmiþ miyim 115 115)
Ne olursan ol.<br />En iyisini ol...
süper zümreye teþekkürlerimi sunarým, birer +1
Özyayla Ýlköðretim Okulu / Nevþehir
paylaþýmlarýnýz için teþekkürler
n@zo Nickli Üyeden Alýntý
deliorman Nickli Üyeden Alýntý
zeynep02 Nickli Üyeden Alýntý
sewo Nickli Üyeden Alýntý
@ynur Nickli Üyeden Alýntý
beðendiðinize çok sevindim arkideþler. Bu tarz sunularýn devamý gelecek.buketk Nickli Üyeden Alýntý
En büyük fenerbahçe