Arkadaşlar haftalardır süren ayrılıktan sonra II. Doğumun ilk konularından bir tanesi bana nasip oldu. Yeni okulumda yeni öğrencilerimin Düzen Kuşağı...
öğrenci çalışmaları
kurban bayramından önce eklemiştim site kapanınca silinmiş tekrar yüklüyorum
6. SINIF ÇALIŞMALARIMIZDAN BİR KAÇ ÖRNEK... Şükrü Tursun yunus emre i.o çatalzeytin- kastamonu
geçen seneki fotoğrafla çocuklar ne kadar büyümüş :confused:
bunlarda bizim çalışmalarımızın bir kısmı yorumlarınızı bekliyorum
Bunlar da Gülnur öğretmenin öğrencilerinden
Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen paylaşmak istedim. Öğrencilerimin hocam tasarımlarımızı internete verin istekleri de yerine gelmiş olur:) umarım...
6.sınıf Düzen kuşağı çalışmalarımız
ANKARA - AYDINLIKEVLER İLKÖĞRETİM OKULU 6.SINIF DÜZEN KUŞAĞI ÇALIŞMALARI Aydınlıkevler İlköğretim okulu sevimli miniklerin çalışmalardan bir...
BUNLAR DA BİZDEN ARKADASLAR....YARATICILIKLA TASARIMI AYNI KAREYE SIĞDIRMAYA ÇALIŞTIK...OKULUMUZ YATILI BİR OKUL OLDUGU İÇİN HAZIR BİRİM KONUSUNDA...
6.sınıflarında çalışmaları yavaş yavaş oluşmaya başladı sizlerle paylaşmak istedik
Arkadaşlar Okulumuzun 6.7.8 Sınıf Düzen Kuşağı çalışmalarına beklerim... :th_say_cheese: Burada: www.teknotasarim15.tr.gg
bunlar da yeni biten çalışmalarımız
arkadaşlar,bunlar da benim öğrencilerin çalışmaları
çok çalışan ve yorulan öğrencilerimi öncelikle buradan ben tebrik ediyorum
6. sınıflar
zerrin ve reyhan hocadan ....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları