ilk çalışma benden gelsin eminim çok güzel çalışmalar vardır
arkadaşlar çok çalışıldı üzerinde teşekkürlerinizi esirgemeyin indiremeyen arkadaşlara mail adresi bıraktım ya da sıkıntıya düşülen yerlerde bana...
Arkadaşlar kendi etkinliğimde kullandığım şablonu sizinle paylaşmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz. Bazı kısımlar yasinersöz öğretmenin şablonundan...
bu da benim hazırladığım etkinlik
Etkinlik Hazırlama Şablonu - TT İndirme Linki: http://www.dosya.tc/ttetkinliksablonu.doc.html Yorum: Arkadaşlar öncelikle harika etkinlik...
bi mesleki çalışma örneği daha arkadaşlar
arkadaşlar hala etkinliğini teslim etmeyen arkadaşlar varsa yararlanabileceklerini umarak yolluyorum. İnşallah bende doğru yapmışımdır.. Yeni eğitim...
DUYURU : Mesleki Çalışmalarla İlgili Resmi Yazı Yayımlandı. (20.08.2008) Mesleki Çalışmalarla İlgili Resmi Yazıya Ulaşmak...
5.septo yarişmasinda oyuncak tasarimi kategorisinde finale kaldik,bekle bizi izmir.......
işinize yaraması dileğiyle.....:)
Merhaba arkadaşlar okulunuza yazı geldimi bilmiyorum ama duymuşsunuzdur belki,bu yıl Evliya Çelebi yılı seçilmiş ve bu konu öğrencilere yıl boyunca...
Sivas 4. Eylül İ.Ö.O dan Haydar Şahin arkadaşımızın çalışması. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. ...
Sosyal etkinlikler yönetmeliği, Öğretim yöntem ve teknikleri, Materyal ve etkinlik hazırlama, Çoklu zeka kuramı, Aktif öğrenme, Sınavlar,proje,...
arkadaşlar bugün tamamlayabildiğim bu çalışmayı Talim Terbiye Kuruluna 8.sınıfların 2.dönem müfredatınada örnek öneri olarak da gönderdim. bakalım...
7. sınıflarda kurgu kuşağı için geçen yıl hazırladığım mesleki çalışmam ektedir. Etkinlik: Dün bugün yarın
Bir örnek de bizden gelsin, umarım yardımcı olur sizlere. Hatalarımız varsa affola, 8 sayfalık bir çalışma oldu. Aklıma gelen ve gözlemlediğim bazı...
Daha önceden şablon olarak eklediğim etkinliği ekliyorum zamanı geldiğinde işe yaratacaktır. Umarım beğenirsiniz
Okulda aceleyle çalışmamı eklemiştim. Konuya tam bakamadan Fatma öğretmenin konusuna eklemişim buraya alıyorum. Kusura bakmayın
mesleki çalışmalarım m6nay
ümit ederim işinize yarar
:) bu da benim etkinlik örneğim
Bugün hazırladığım ve umarım beğenirsıniz inşallah yükleyebilmişimdir uzun zamandır siteye katılım yapamıyordum bu eklenti ile azda olsa vicdanen...
Geçen yıl yaptığım logo konulu slayt şeklindeki çalışmayı ekliyorum.
bir çalışma da benden arkadaşlar umarım işinize yarar:)
BU da benim mesleki çalışmam.. Yeni bir örnek daha ekledim..
Bazı yöntem ve tekniklerin açıklamaları
Mesleki çalışmalar, i.ö.kurum standartları - Eğitime erişim ve devamı - okul veli işbirliği - ölçme ve değerlendirme konularında döküman ve...
Sivas Kadı Burhanettin İ.Ö.O dan Tülay YILDIZ arkadaşımızın çalışması. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları