gönderdim hocam umarım işinize yarar
Tiyatro kulübü ***lu hizmeti planı
Kullanılmasın kardeşim sigara felan :(
road runner
ARKADASLAR BU BİZİM 19/03/2007 TARİHİNDE PATENT BASVURUSU YAPTIĞIMIZ VE HALA DA PATENTİNİ ALMAKLA UGRASTIGIMIZ ÜRÜNÜMÜZ. BU ÜRÜNÜN SİZCE...
Arkadaşlar dersimiz için not çizelgeleri internette yayınlandı.dönem sonu not girişlerininot defterlerine değil idarenin intten inddirdiği (klavuz...
Çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık. Her ayrıntıyı düşünmüşsünüz.
Her çalışma birbirin den güzel vede göz kamaştırıcı bunun için öğretmenime teşekkür ediyorum...=)=)
ZAMAN AYIRIN ( yaşanmış bir hikaye) 40 yaşındaydı saygın bir işi olmasına rağmen ek işte yapıyordu. Hayat pahalılığı ve geçim derdi yorgunluğunu...
Goriot Baba (Honore de Balzac) --------------- frasa sekeis (bir organ :D :D :D )
Ela gözlü, uzun boylu, şapkasız, sırtında ceketi vardır. Derdim...
:13vxcvxc: yha ben bilmiyem kimdi acaba bilenlere bişey yok :3E77B9613E11: :th_tongue_2_07: :2hgf: :73E431710605:
çok ilginç
ellerimizi sağlık çok güzel çalışmalar olmuş ögretmanim :)
Günün Ayeti O, göklerde ve yerde bulunan herşeyi kendinden bir lütuf olarak sizin hizmetinize vermiştir. Şüphesiz bunda düşünen ***luluklar için...
hocam siz istersinizde yorum yazmayızmı:)=)
önemli değil hocam umarım işinize yarar
yani eli yokmuş fotoshop yapmışlar eliyle alakası yok haa:D:D::D tamam anlıyorum seni:D
111GGGuiui :smitten: :73E431710605: :th_say_cheese: 116ieueuieu
teşekkür ederim kadir hocam
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları