özel zevklerimizi ifade eden el yapımı ürünlerimiz.
Kalıbı ister printer dan çıkarıp fotokopi ile istediğiniz ebatta büyütün, ister elinizde çizerek oluşturun. Gövdeyi, başı ve kolları kumaşa çizin...
Sakızdan Heykeller İtalyan sanatçı Maurizio Savini heykel çalışmaları için farklı bir madde kullandı: Pembe sakız.
hayalgücü işte...
EL BUDUR SANATIDA BİRAZDAN GELİO :2hgf:
Yapılışı: * Çorapların yırtık ve ya delik olmayan taraflarından 20 cm uzunluğunda parça yetecektir kesilir ve açık olan bir tarafından...
15 milyon ahşap dondurma çubuğu biraraya geldi DONDURMA ÇUBUKLARINDAN AHŞAP VİKİNG GEMİSİ "Amerikalı Kaptan Robert McDonald, dünyaca ünlü...
Umarım beyenirsiniz....
Ben görmemiştim........
Gerçekten güzel ve değişik bir küpe tasarımı sizlerle yapa bilirsiniz sanırım öncelikle işe yaramaz iki tane cep telefon sim kartı bulmanız...
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x680.
Kağıt sanatı bu olsa gerek kagıttan güzel tasarımlar yapmışlar,resimlere bakınca .
:3E77B9613E11: :3E77B9613E11:
Arkadaşlar el işi yapmayı sevenlere değişik bir site öneriyorum.Umarım beğenirsiiniz. www.teddys-handarbeiten.de/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları