AYDINLIKEVLER İLKÖĞRETİM OKULU - 8 . SINIF ÇALIŞMALARI
ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.8' lerden de daha iyisini beklemiyodum zaten.Gönderen: Haziran 21, 2007,...
8'ler son sınıf psikolojisindenmidir bilmiyorum ama en az performansa sahip öğrenciler... İlk 5 resimde masa saati çeşitlerini göstermeye...
bunlar da bizden olsun. Devamı gelecek...Gönderen: Mayıs 22, 2007, 12:34_________________________________________________Tamamen öğrencinin emeğiyle...
arkadaşlar kılıçkaya yibonun devamı burda.
Bunlarda sekizlerin çalışmalarından bir bölüm. daha tamamlamayan gruplar var.Kalabalık sınıflarda çalışma yapmak çok zor.Robotumuz hareketli,arabamız...
Çalışmalarımız haftaya bitecek. Bunlar ilk biten çalışmalar.Özellikle 8. sınıf öğrencilerim çok keyifle çalıştılar. Okulun temizlik ve çevre...
İSTİKLAL MARŞI OKUNURKEN MÜZİĞİN RİTMİNE GÖRE YANIP SÖNEN IŞIKLAR. KABLAO AY VE YILDIZIN ETRAFINA DİKİLECEK.
damaklıklı diş fırçası: üstündeki düğmelerle ağza girdikten sonra damagın seklini alıyor diş macunu, diş ipi, ve titreşim gibi fonksiyonlara sahip....
İlk çalışmalardan...
Arkadaşlar biz zümre kararı ile 8.sınıflarda problem konsu olarak çevre kirliliğini dolayısıyla da yerlere çöp atılamsı konusu seçtik. Öğrencilerden...
arkadaşlar 8 lere iş yaptırmak hepimizde zor oldu biliyorsunuz....birde dersi kavramak istemediler......son anda zayıf vereceyimi anlayınca bir...
gerçi üzerinden 4 hafta geçti ançak belki üretiyorum etkinliği için size bir fikir verebilir diye düşünüyorum. selamlar ...
türker öğretmenimizin çalışmalarını aşağıdaki linke tıklayarak görebilirsiniz. benden eklememi rica etti ...
öğrencilerim adına görüşlerinizi bekliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=MPwIIzRTkkw Bir öğrencimin çalışması yorumlarınızı bekliyorum..
güsel logo mu ?
Logomu nasıl buldunuz ? Bu bilgisayardan çizimi. Hayata geçirdim bunu. Fotosunu çektim ama aktarım cihazını bulamadım. :D Bu logo için ne kadar...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları