müthiş karikatür yeteneği olan ve bu şekilde kurgulayan öğrencim taha'dan. iyi inceleyin lütfen :D buldum yeni bir yıldız buldum. herkes...
arkadaşlar bunlarda benim 8.sınıf öğrencilerimin kurgu kuşağı çizimleri.yoyumlarınızı bekliyoruzzzzzzzz :-* :-* :-* not:arkadaşlar 6.7. ve 8....
Aydınlıkevler ilköğretim okulu miniklerinin son çalışmaları
yine ben ve yine deniyorum umarım bu sefer...
:)
Bu çalışmalar Erzincan Yalnızbağ ilköğretimden
arkadaşlar biz de çalışmalarımızı sizlerle paylaşmak istedik umarım göndermeyi başarabilirim.
çalışmalarımızın devamı üstelik küçültülmüş (çok uğraştık) evet... geç oldu (kuşaklar değil dönem bile bitti) ama çalışmalarımızı sizlerle...
SIĞMADI 2. MESAJLA GÖNDERİYORUM....
daha yolun başındayız inşallah daha iyilerde gelecek
resimler biraz büyük sanırım acemiliğime verin kusura bakmayın URL=http://www.galeriturk.net]
biliyorum geç kalmış bir mesaj ama affedin anca fotoğraf makinası bulabildim.şimdilik sadece bir kaç çalışma yolluyorum.ama yavaş yavaş tüm...
Bunlarda bizm 8 lerin kurgu çalışmaları.Takdir sizindir buyurun...... akıllı kütüphane...
8. Sınıflarda da diğreleri gibi gruplama yolunu seçtim.İlk etap için.Tabi öncesinde bazı birimlerin yapımını anlatttım ve uygulattım.Bu birimler küp,...
Arkadaşlar 2 çalışma da benden.Biri düzen oluşturma , diğeri ise birimden bütüne çalışması. http://www.resimupload.com/ds266396388_DSCI0006.html...
Bakın ve yorumlaryın . tamam mı?
cuma günü öğretmenler gününde bu çalışmaları sergilicez.... sergiden önce sizlere göstermek istedm
OTOMATİK DİŞ FIRÇASI (8-A / İCATÇILAR - ELİF ÖK., MERT, ÖMER) Kontrol panelinde ki tuşlarla diş fırçasını yönetebiliriz. Gargara özelliği var. Diş...
Gülpınar zeytin yağı ve yeşil zeytini ile ünlüdür.Öğrencilerim yeşil zeytin çizmeye bıkmışlarda. ;D
<div style="text-align:center;width:194px;font-family:arial,sans-serif;font-size:83%"><div...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları