arkadaşlar bu çalışma masasını 7 sınıf öğrenciler tasarladılar. Zümrem Ayşe Tetik'in öğrencileri. Sırayla önce yemek masası sonra çalışma masası...
ÖĞrencİlerİm o kadar gÜzel tasarladilar fakat İŞ gerÇeĞİnİ yapmaya gelİnce klasİk dolaplar ortaya Çikti.elİmİzdekİ İmkanlarve atÖlyenİn yetersİzlİĞİ...
Bunlarda 7. sınıfların biten çalışmaları.
Denİzlİ gazİ İlkÖĞretİm okulu
yorumlarınızı beklerimm.
Bizim öğrencilerden ilkler...
devamı gelecek :D :D
farklı fonsiyonel koltuklar sağda bebek koltuğu yataklı çekmeceli--solda kitap tutkunları için raf montajlı kitaplıklı koltuk
bunlarda 7. sınıf çalışmaları
Bir öğrencimin çalışması.. http://video.google.com/videoplay?docid=-8906338785037610976&hl=en
arkadaşlar bu işler önceden bitmiş işler. kısmet bugüneymiş.
Bunlarda bizimkilerden 2 tanesi.Gerisini çekemedim makinenin şarjı bitti.Kısmetse yarına.Bunlar bitmemiş çalışmalardır...
Yedinci sınıflarda farklı bir çalışma yaptık yoksullara yiyecek paketi ve kutular.
Sakarya'nın Pamukova İlçesinde İlköğretim Okulu Öğrencileri, Konuşan Çöp Tenekesi Yaptı. Pamukova Cumhuriyet İlköğretim Okulu 7-B sınıfı...
Kuleli .ilköğretim okulu teknoloji şenliği için yaptığım için bu projenin ismi; masaj yastığı özellikleri 1- İçindeki algılayıcı...
arkadaşlar çalışmalarımız değişik ve çok özenli değil ama yinede paylaşmak istedim...yapım kuşağı başlangıcında.okulumuz yıkıldığı ve başka okula...
Arkadaşlar biz zümre kararı ile 7.sınıflarda problem konsu olarak çevre kirliliğini dolayısıyla da yerlere çöp atılamsı konusu seçtik. Öğrencilerden...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları