Safranbolu Zati Ağar İ.Ö.O Kurgu kuşağı çalışmaları Yorumlarınızı bekliyorum. URL=http://www.galeriturk.net]
Hala babakale limanı yapılamadıda. Öğrencim tasarımını yaptı yetkililere duyrulur. :D
evet evet evet alkışları alalım...çocuklarım çok sevinecek buna.. :)devamı geliyor
Esra Baduk(petrol ilköğretim 7. sınıf kurgu kuşağı çizimleri) valla yazacak bişey bulamadım ;) ;) ;) ;) not:arkadaşlar 6.7. ve 8. sınıflar ayrı ayrı...
YARDIMCI ROBOT (7-B / YUNUS EMRE, İBRAHİM, YASEMİN) Daha önce kaydedilen komutları yerine getiren yardımcı robotumuz sayesinde işlerimiz...
AYDINLIKEVLER İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNİN ÇALIŞMALARI
ilk dönem yaptığımız ama sergilemediğim kurgu kusağı calışmalarımız,baktım yaptığımız calışmalar begenildi bunlarıda paylasayım dedim :) umarım...
arkadaslar yorumlar1n1z1 bekliyorum sizin yorumlar1n1z benim için önemli.simdilik bunlara bak1n sonra yine ekleyecegim.
Suda yüzen araba Uçabilen araba kalori ölçen akıllı kemer Otomatik çiçek sulama makinesi Hasta bakımı yapan robot
Öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar aşağıdadır. 1.Resim :Uzaktan kumandayla çalışan elektrikli çanta. 2.Resim:Şarz ve pille çalışan klimalı bot....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları