biz burada iki tane sorunu ele aldık 1. sorun eşyaları kaybetmemek için gizli saklama yöntemleri geliştirmek 2, sorun bulunan eşyaları sahiplerine...
Bunlar da benim ögrencilerimden... :laugh:Gönderen: Haziran 02, 2007, 22:38_________________________________________________1.resimde tastığında...
çalışmalarımız yenilendii
arkadaşlar ne zaman paylaşmaya başlayacaksınız? ben çıkan işleri artık gönderiyorum. devamı gelecek. sizlerden de bekliyorum. teşekkürler
Öğrenci çalışmalarını gönderiyorum arkadaşlar. Yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. Bu arada bazı çalışmalar üzerinde son değişiklikler yapılmadı,...
Bunlar da bizim çocuklardan boya göre ayna projesi ve elma kesme makinası...
Öğrencilerime bulunan eşyaları sahiplerine ulaştırma etkinliğine başlarken bulunan eşyaları sahiplerine nasıl ulaştırırsınız diye sorduğumda dolap...
arkadaşlar okulumuzdaki tadilat çalışmalarının bitmemesinden dolayı 60 yıllık bir okulda eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmekteyiz. hem...
Çalışmalarımızın devamı
bulunan eşyaları sahiplerine ulaştırmak için tasarlanmış bir oda bunlarda bitmek üzere olan kayıp kutularımız :)
görüşlerinizi bekliyorum
Bulunan eşyaları sahiplerine ulaştıralım ve Atık maddeleri değerlendirelim konularından öğrencilerimin yaptığı bir kaç örnek.
öğrenciler bulunan esyaları sahiplerine ulastıralım etkinliğinin basında cok uflayı puflasalarda gayet basarılı calışmalar cıkardılar,bir kısmını...
Bulunan eşyaları sahiplerine ulaştıralım etkinliğinde öğrencilerden birtanesinin yapmış olduğu kayıp eşya dolabını sizlerle paylaşmak istedim.İçine...
1. ve 2. resimlerdeki proje:Yuvarlak- düz çizgiler çizebilen ve bu çizgiler yardımıyla istediğiniz harflerden oluşan yazıları yazabildiğiniz bir araç...
tp://www.galeriturk.net/getimg/DSCN00122.JPG ÇOCUKLAR BİRAZ ABARTSADA TEK TEK KENDİ ELLERİYLE MONTE ETTİLER,BOYADILAR KISACASI BİRAZ...
Kendisi resım eklemekte sorun yaşamış Bıraz geçte olsa ekliyorum. Gecikme için özür dilerim kendısınden saygılar sunuyor ve sızı çalışmalarla başbaşa...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları