bir öğrencimin iki projesi..gamze sultan saymaz 7D ilki kırtasiye ürünlerini taşıyan ayıcık. ikincisi ise geveze olan sınıfı susturma...
açılış olsun dedim. diğerleri sonra geliyor gelecek.... :)
Foto çekimleri pek iyi olmadı.Özellikle papatya kafe.Fakat haftaya kartona geçirecekler ozaman yine göndereceğim.
Safranbolu Zati Ağar İ.Ö.O Kurgu kuşağı çalışmaları
6. Sınıf çalışmalarından birkaç örnek göndermek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlaaarr!!..İştee, benim bıdıkların muhteşem ötesi tasarımları(!)..Yalnız sadece 6.sınıfların değil karma bir kolleksiyon oldu..Yorumlarınızı...
Bunlarda bizden.
merhaba arkadaşlar bunlarda benim öğrencilerimden
bunlarda bizm 6.sınıfların kurgu çalışmaları.Yalnız hem yıkayan hemde ütüleyen çamaşır makinasının çizimine ve yazılanlarına bir dikkat edin çok...
eveeeeeet arkadaşlarım bugün görücüye çıktık bakalım bizi beğenen olacak mı? not:arkadaşlar 6.7. ve 8. sınıflar ayrı ayrı...
düşünelim çözelim konusunu işlerken bir grubun çalışmasını çok beğendim; sizlerle paylaşmak istedim... gelen tüm eleştirilere rağmen çalışmalarını...
ESNEYEN DÜNYA (6-A / TASARIM KIZLARI – DUYGU, NİLAY, FERNAZ) Ülkelerin altındaki yaylar sayesinde istenilen bir ülkenin üzerine basılır. O ülkenin...
bakalım benim minikleri beğenecekmisiniz. sunumu yapanlar : hayri & ayşegül mekan: 6/c konu: uçan halı BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ
arkadaşlar ben kurgu çalışmasında aslında küçük gibi görünen büyük bir hataya düştüm çocuklara 50-70 karton getirin dedim ama renk söylemedim ben...
Kazımpaşa İlköğretim Okulu 6. sınıf kurgu kuşağı çalışmaları Arkadaşlar özür dilerim sorunlar oldu. hatta bir ara abimin resmini gördünüz.Rötarla...
İZMİT HASANPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU - KURGU KUŞAĞI (MELOCUM VE KUZUCUKLARI)
Benim 6.sınıf minikleri çöp problemini çözdü bile.. ;D
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları