Sivil Savunma Uzmanlığınca hazırlanmış olan bu eğitim filmi her Türk vatandaşının bilmesi gereken ilkyardım eğitimini vemektedir.Bana birşey olmaz...
Set 4 DVD den oluşmaktadır.Yüksek görüntü kalitesine sahiptir.Kuran Kerim okunurken alt kısımda aynı anda Türkçe meali de geçmektedir. ...
# Dersler anlaşılır bir şekildedir ve uzmanı tarafından anlatılmaktadır. # Türkiye'deki tek kapsamlı ve akademik alanda hazırlanmış ve en...
Fen ve Teknoloji Dersi Animasyon Odası (920) Adet İlköğretim Fen ve Teknoloji dersi ve SBS için yararlı animasyonlar ...
Daylight Kpds-Üds Eğitim Seti (34 cd)
Yeni Başlayanlar İçin Photoshop Eğitim Seti Photoshop Nedir, Ne Amaçla Kullanılır, Neler Yapılır??? Hazırladığım Bu Setle Hiç Olmazsa...
KPSS Eğitim Seti 2 bölümden oluşmaktadır KPSS Eğitim Programı KPSS Ders Notları ve Konu Anlatımları KPSS Programının içinde konu...
Kimi konuşma problemlerinde, spesifik olarak da kekemeliğin çözümünde son zamanlarda başvurulan bir bilgisayarlı eğitim meselesi var. TV lerde haber...
Dosyaları indirin ve inceleyin. Yabancı dil öğrenme tekniği, mantığı, en çok kullanılan kelimeler sözlüğü ve daha neler neler ve sadece teşekkür...
Dreamweaver CS3 yeniliklerini ve ozelliklerinin gorsel egitim dvd si! http://rapidshare.com/files/103913609/dw.part01.rar...
1000 dk ya varan görsel anlatım flash la ilgili bimek istediginiz herşey akıcı bir sunuma karşınızda... flash ı merak ediyorum , ögrenmek istiyorum...
abilerim,ablalarım,kardeşlerim web dalında kendim scpirt yazmak için dreamweaver programını öğrenmem gerekiyor acaba tam kapsamlı bir şekilde...
Windows Vista’ya yeni adım atan kullanıcılar için faydalı olabilecek bir eğitim cd’si. A dan Z’ye bir çok detayı ögrenip uygulayabilecek potansiyele...
Bilgisayarınızda Photoshop öğrenmek için gerçekten çok güzel bir eser. Her bir konunun içinde onlarca konu barındıran görsel, bilgisayarınızdan...
Ülkemizin en önemli NLP uzmanlarından Oğuz Saygın’ın on bölümde hazırlanan VCD lerinde başarı adına aradığınız herşeyi bulacak dinleyeceğiniz...
Bu dvd Talknow firmasının ingilizce ogreniyorum Almanca ogreniyorum Fransizca ogreniyorum İspanyolca ogreniyorum Arapca ogreniyorum...
226 Konu Başlığı altında Photoshop Görsel Anlatımları http://rapidshare.com/files/157267870/Adim.Adim.Photoshop.Teknikleri.part1.rar...
Microsoft Excel Makro Türkçe Görsel Eğitimi İnceledim gerçekten çok güzel hazırlanmış sunumu ise çok güzel ve orjinal ilgilenen arkadaşlara...
12 ana başlık, 81 ders ile geleceğin işletim sistemi üzerine şimdiden uzman olun. Türkçe Windows Vista Eğitim CD'si. Size:142 Mb ALINTIDIR ...
TELL ME MORE FRANSIZCA EĞİTİM SETİ Set'in Temel özellikleri, 1-Dört önemli dil yeteneğini geliştirir: okuma,yazma,dinleme,konuşma 2-***lam...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları