arkadaşlar çocuklar için sene boyunca gerekli olan fotokopiileri ve gerekli bilgileri içeren bir dosya hazırladım.bu dosya 6.sınıflar için bilgiler...
Görsel Sanatlar dersi ve diğer dersler için değerlendirme formları HEPSİ bir arada. GÜLE GÜLE kullanın. SAYGILAR. ...
Yapım kuşağında örnek olarak izlettirebileceğiniz, NG kanalından haydi icat yapalım programından sessiz fön makinası yapmak isteyen bir öğrencinin...
Tasarım sürecinde örnek olarak gösterebileceğimiz. bir sorunun çözüme kavuşma aşamaları, arabada kahve izlemek için tıklayın: ...
İnovasyon nedir? Görsel öğeler içeren bir eğitim videosu. kendi yüklemem. izlemek için: http://www.blip.tv/file/4787273 indirmek için:...
tübitak bilim çocuk ve bilim teknik dergisinden dersimiz ile ilgili yardımcı olabilecek sayfalar...
Güzel bir film ders ile alakalı ve çocukların ilgilisini çekiyor izlemek için burayı tıkla
Yapım Kuşağında izletebileceğiniz, öğrencileri motive edecek bir belgesel. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting RapidShare:...
kurgu kuşağında kullandığım farklı düşünme teknikleri..müfettiş vermişti.formda göremedim.belki işinize yarar.
Yapım kuşağı için öğrencilerin dikkatini çekecek ve motive edecek güzel bir belgesel. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting ...
bilim çocuk dergilerinden derleme çalışmalardan hazırladığım Tasarımcının hepinize faydalı olması dileğiyle tasarimci_ocak_osmankeskin.pdf ...
Üzerinde değişiklikler yaparak kullanılabilir...
Gövde, Beyin ve Yakıtlar başlıklı 3 belgesel ders ile ilişkili faydalı Geleceğin otomobilleri - Gövde izle indir ...
dersle ilgili yeni teknolojileri tanıtan güzel bir belgesel. izlemek için tıkla yeni teknolojiler osmankeskin
Tübitak Bilim Çocuk Dergilerinin 2000-2006 Yılları Arasındaki Tüm Sayıları Sayı 30 HAziran 2000 - 105 Eylül 2006 Arasındaki 70 Adet Sayısı ...
Öğretmenlere verilen eğitimin slaytını ekliyorum. Bunun büyük kısmını proje egzersizinde kullanabilirsiniz. Hotfile.com: One click file...
öğrencilerime araştırma ödevi vermiştim herhangi bir icadın geçmişten günümüze gelişimlerini slayt şeklinde veya afiş şeklinde yapmalarını...
öğretmenler için rehber olması amacıyla hazırlanmıştır. Hotfile.com: One click file hosting: genel,duzen ve kurgu-osmankeskin.pdf normal...
İlhami DURUM hocanın hazırladığı, yapım kuşağına ait inovasyon, tasarlama ve 2 adey ayrı ayrı tasarım süreci kısaltılmış ***lam 4 broşür var...
Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe ilgili adreste National Geographic'in hazırladığı yüzlerce belgesel var. ilgi...
Discovery Channel: Geleceği Yaratmak (4 Belgesel) | 2007 | DVDRip | TR | 1-) Enerjinin Çözümü & The Energy Solution 2025 yılında dünya enerji...
National Geographic dev makinalar belgesel serisinden Tatil Gemisi cruse izlemek için tıklayın.Dev seyahat gemileri. Cruise Belgeseli_osmankeskin
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları