Arkadaşlar, Yeni öğretim yılına(Eylül2008-Haziran2009) ait bir ajanda hazırlamaya çalıştım. Her ayı A4'lük sayfada, her günü bir satırda olacak...
Arkadaşlar yeni öğretim yılımız hayırlı olsun. Biraz erken oldu ama erkenci arkadaşlara yardımcı olması dileğiyle... nurcihan Admin Yavuz'un...
arkadaşlar geçen yıl hazırlayıp kullandığım otamatik değerlendirme formlarını bu sene düzelterek paylaşmak istedim umarım işinize yarar.
2009 - 2010 çalışma takvimi
8-9 çalışma takvimi
MEB'in 11.08.2007 tarih ve B.08.0.OGM.0.09.01.01.379/6458 sayılı genelgesi doğrultusunda 2007-2008 Öğretim Yılı Çalışma Takvimi. Resmi tatil günleri...
TT-EXCPRO (İNDİR) Teknoloji ve Tasarım Dersi Ölçme Değerlendirme Programı. 6. sınıf...
araştırma yaparken bir kaç form buldum nasıl olur kullanabilir miyiz?Ne dersiniz? Aşağıda linkte :)
Tüm formlar hem kalabalık hemde az öğrenci gurupları için; http://rapidshare.com/files/1855178/Formlar_ve__izelgeler.rar.html Öğretmen Not...
excelde hazırladım umarım işinize yarar...
Sınıfı bölünmeyen arkadaşlar için 6,7,8. sınıflar için genel gözlem formu. Bu form; dersimizle ilgili son gelen " uygulamalara ilişkin açıklamalar"...
Görsel sanatlar dersinde kullanabileceğiniz excel programında hazırlanmış bütün formlar , karizmayı unutmayalım lütfen.Kolay gelsin Yorum
arkadaşlar klavuzda yapım kuşağını incelerken yapım kuşağı için verilen formların çok fazla olduğunu düşündüm. Eğer kalabalık bir okulda...
Kurgu kuşağına başlarken yararlı olacağı kanısındayım. Ellerinde bir rehber olmalı ....
ARKADAŞLAR DÜZEN KUŞAĞINA AİT GENEL DEĞERLENDİRME FORMU HAZIRLADIM SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİ. 6/7/VE 8 LERE...
arkadaşlar yapım kuşağı için hazırladığım değerlendirme formlarım işiniz eyararsa sevinirim.http://uploaded.to/?id=pm10c0
Bu sene gelen müfettiş , kazanımları her bir öğrenci için, ayrı ayrı görmek istediğini söyledi.Bunu gözlem formlarındaki haliyle kabul etmeyince; ben...
Yararlı olacağını düşündüğüm bi çizelge..
Kurgu Kuşağı 6/7/8 Dereceli Puanlama Anahtarı ve Kriterleri
Arkadaslar faydali olmasi dilegiyle...
Değerlendirme formlarım ve dosya içeriğini geçen senede kullandım epey işimi kolaylaştırdı
dereceli puanlama anahtarı 6. ve 7. sınıf BOŞ 6-sinif-kurgu-2009-2010/2035d1257484151-degerlendirme-olcegi-cigdemaslanbilenppt DERECELİ PUANLAMA...
Arkadaşlar umarım işinize yarar.Eksiklik varsa Şimdiden kusura bakmayın.söylerseniz düzeltiriz.
TTNOT HESAPLAMA FORMU GÜNCELLENMİŞ HALİ ARKADAŞLAR...... http://rapidshare.com/files/142332399/TT_NOT_HESAPLAMA_son_hali.rar.html
Arkadaşlar Ben Teknoloji Tasarım Öğretmeniyim Arkadaşım Fen Ve Teknoloji Öğretmeni İkimiz Birlikte ayrı ayrı planlama yaparak ders dışı egzesiz...
Puanlama anahtarını kullanırken öğrencilere not verme listesi... indir
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları