Spor, bazı insanlar için boş zamanlarını dolduran bir faaliyetten ibaretken, bazıları içinse bir yaşam biçimidir. Fakat kişiler spor yaparken temel...
Pirinç söz konusu olduğunda, akla garnitürler geliyor; “Nutrition Today” de yayınlanan yeni bulgular bir porsiyon pirincin genel beslenme düzeni...
Araştırmalar ayçekirdeğinde ‘iyi yağlar’, antioksidanlar ve mineraller bulunduğunu gösteriyor; Tüketiciler ayçekirdeğini uygun fiyatlı bir...
Rapunzel olmak için benim neyim eksik diye düşündüm? Liste uzundu: 1. Saçlarım kısa. 2. Avuç avuç dökülüyorlar. 3.
makyaj insanı ne kadar da değiştiriyormuşşş :3F3B9F2E5051:
1 Numaralı sorun “ GÜNEŞ”tir: Tek cümle ile ifade edilecek olursa, güneşe karşı çok dikkatli olun! Çünkü cildin erken yaşlanmasında en büyük etken...
Bezelyeden patlıcana kadar birçok sebzenin,cildimiz için birer cansimidine dönüşebileceğini biliyor musunuz?Sebzeler vücudumuza olduğu kadar cildimiz...
Gözleriniz ne kadar güzel olursa olsun, eğer altları mosmor görünürse ya da şişerse, bu iyi görünmenizi engelleyecektir. Gözlerinizin güzelliğinin...
Hangi Yüze Hangi Saç Modeli Saçımızı kestirmeye karar vermeden önce ne istediğimize karar vermeliyiz. Saçımız mı ön planda olsun ,yoksa...
http://www.gymuniversal.com/htmller/egzersiz/bayanegzersiz.htm http://www.sporhocam.com/index.php?option=com_content&task=section&id=6&Itemid=48
bayan arkadaslar hanım benden bu urunu ısteyıp duruyor bende onu kırmak ıstemıyorum ama ne ıse yaradıgı galıba tam ıspatlanmamıs. araızda kulllanan...
Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu mucizevî etkileri olan sihirli formüller verdi. Canlı yayında tariflerini açıklayan Saraçoğlu gençleştirici...
Güzellik İçin Buzdolabınız Size Yeter Dudaklara biraz puding, alın bölgesine yumurtanın be*yazı ve saçlara domates… Gündelik hayatımızda...
Göbek Eriten Egrersizler Pek çok kişi yazın hala istediği formda olamamaktan şikayetçi. Bazı kişiler biraz zayıfladıysa bile istediği yerlerden...
Kadınların vazgeçilmezi olan kozmetik ürünler ölüm saçmaya devam ediyor. İspanya'da Barcelona Hastanesi yoğun bakımında yatmakta olan 5 hastanın...
parfüm ile ilgili bilmek istedikleriniz…. OFİSTE Kadınlar parfüm kullanmanın en önemli etkisinin karşı cins üzerinde olduğunu düşünür ve...
Esmer pirinç: B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor. Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor,...
2008 ilkbahar yazında saçlarımız belinize kadar iniyor yani bu sezon uzun saçlar moda! Uzun saçlar genellikle düz bırakılıyor ya da doğal dalgalarla...
Cildimizi çoğu zaman bilmeden ağır tahribata maruz bırakıyoruz. Halbuki sigara, alkol, bilinçsiz kullanılan kozmetikler, stres, cildin en önemli...
1- Saçlarımı çok uzun zamandan bu yana hep kısa kullanıyorum. Değişiklik için çok fazla alternatifim olmadığını biliyorum. Yine de kısa saçı farklı...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları