Göz Kapaklarý Düþünce Gece gözlerine bakardý maviydi giydiði vakit geç olunca gözlerinden uyku akardý o uykuya yatmaz sanki uyku ona yatardý...
Sana çoðu kez yazý yazdým.Kendimi anlatmaya çalýþtým.Bunda ne derece baþarýlý oldum bilmiyorum ama en azýndan denedim.Senin yapamadýðýný yaptým yani....
Öyle Ýçimdesin ki.... Yanaðýmda dolaþan rüzgardan daha gerçek dokunuþlarýn. Küçük, ürkek, kesik dokunuþlarýnla, belki de her zamankinden daha...
AnkaRa Gibi Guzel.. iSTanbuL Kadar Zor Hayatým iki vasýtalý yollarda geçti. Bir durakta ayrýlýk vardý, Diðerindeyse hüzün. Ve sen Ýstanbul...
Dost Genç adamýn biri, Dermiþ babasýna her gün; 'Benim de dostlarým var, sendeki dost gibi' Baba, itiraz eder, Olmaz öyle çok dost, hakikisi...
Sessiz Aðlamak Yok Hýçkýrmalýsýn !! ..."Ayrýlýk kalbine inmiþ olmalý Gece uykularýndan sýçramalýsýn Gözlerin herkese beni sormalý Bu defa...
Kendimi bildim bileli seviyorum seni bebeðim... Ümitli bir vakaa benim sana olan sevgim..!!! Býrakýp gitmek deðil niyetim... Razý ol sende sevmeye...
Aðlarsa anam aðlar gerisi playback yapar. Ara sýra ameliyat olun içiniz açýlýr. Dünyada bir þey kazanamadýysan üzülme, mühim olan...
Ýki Soru !!! Eflatun'a iki soru sormuþlar. Birincisi ; "Ýnsanoðlunun sizi en çok þaþýrtan davranýþlarý nedir ? " Eflatun tek tek sýralamýþ :...
Ewan 22 yaþýna o sene basmýþtý, kendinden emin çok zeki ve çok çekici bir genç adam olmanýn asaletini taþýyordu.10 gün sonra Kore'deki bir savaþa...
BÝR ASKERÝN MEZARINA Þurada, kabrin üzerinde konulmuþ bir, Beyaz taþ var, onun altýnda bayraklar Temevvüç ederken, kelleler uçuþurken......
KÜÇÜcÜÐÜm - Yýldýz TiLBE Yanar içim su gülüþüne Bir tebessüm et söneyim Hava buz kýraðý deli bozuk
.....
Bir Sen Varsýn Beni Çok Ýyi Anlayan Ellerimi Sýmsýký Tutup Kalbimi Okþayan Boynuma Sarýlýp Göðsüme Yaslanan O Güzel Bakýþlarýný Gözlerimde...
Yaþatýlacak Duygular Çok Güzel Duygular Var Yaþatýlacak Eksilen Hayatýmýzda Yeniden Canlanacak Sevgiyi Çoðaltacak Sevgisizliði Azaltacak Güzel...
Karanlýðýn Efendisi Yine Yalnýzsýn Bu Sokaklarda Görünür Zifiri Karanlýk Etrafýnda Sarar Dört Bir Yanýný Amansýzca Korkularýný Yaþatýr...
Zamanýn Hýrsýzlarý Yine Hayatýmýzdan Birþeyler Çalýndý Belki Deðerlerimiz Belki Ümitlerimizdi Hayallerimizdi Çalýnan Bizi Hayata Baðlayan...
Asla Vazgeçme Sevdiðin Seni Terk Etse Bile Tüm Hayallerin Yýkýlsa Bile Sonsuz Güvenin Kýrýlsa Bile Sevmekten Asla Vazgeçme Tüm Kötülükler...
Sende Anlayacaksýn Bir Gün Anlayacaksýn Seni Ne Kadar Çok Sevdiðimi Beni Býrakýp Gittiðinde Arkanda Býraktýðýn Özlemi Hani Hep Derdin ya Hiçbir...
Sensiz Olamam Ben Sensiz Asla Olamam Yapamam Sevemem Baþkasýný Seni Sevdiðim Kadar Yaþadýðýmýz Tüm Anýlarý Asla Unutamam Ayrýlmam Senden...
Ýstemiyorum Artýk Seni Seven Bu Kalbi Çok Üzdün Sen Yalan Sevgilerin Sahte Gülücüklerinle Alay Edercesine Savurdun Bu Gönlü Önce Peþine Dolayýp...
Gel Artýk Yeter Hayatýn Derinliklerinde Yine Sen Varsýn Her An Her Zaman Benim Aklýmdasýn Biliyorsun Seni Asla Çýkarmaz Bu Gönlüm Asla Unutmaz...
Hayatýmýz Müzik Bazen En Yalnýz Zamanlarýmýzda Bulunduðumuz En Zor Anlarýmýzda Duyduðumuzda Sonsuz Huzur Buluruz Unuturuz Dertleri Kederleri...
Yorgun Yüreðim Seni Seven Yüreðim Yorgundur Bu Bedeni Benliðinle Coþtur Seni Görebilmek Ne Hoþtur Sensiz Bu Dünya Bana Boþtur Oysa Hep...
Mutluluðun Anahtarý Seviyoruz Yaþamayý Bu Duyguyla Varlýðýyla Ferahlatýyoruz Yüreðimizi Artýk Unutuyoruz Bütün Kederleri Sevinçlerimizin Önüne...
Deðerini Bilelim Aslýnda Bizler Çok Sevilmiþtik Bize Verilen Deðerleri Görememiþtik At Gözlüklerini Býrakamamýþtýk Hep Ýstemiþtik Hiç...
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 680x580. Þimdi sus zamaný bütün kelimeler...
Sevdamýz sonsuz bir nehir hep bizi çaðlayacak Onda ilk gençliðimizden kaynaklanan kollar var Kahýr dolu yýllarýmýzý geride býraktýk birer birer...
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 754x558.
Azalýr geceler Bu dertler biter Sen üzülme, sen üzülme Ölürüm sana ben Uzun uzun anlatýlmaz
Sevgilerde / Behçet Necatigil Sevgileri yarýnlara býraktýnýz Çekingen, tutuk, saygýlý. Bütün yakýnlarýnýz Sizi yanlýþ tanýdý. ...
Seni Seviyordum - Ýclal Aydýn http://www.youtube.com/v/hh0n6MpDTIc
:3F3B9F2E5051:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konularý Þuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kurallarý