Teknolojik Üye anketleri
Arkadaşlar malumunuz önümüz yaz bir çoğumuz memlekette olacağız sizce sitemizi yazın dinlendirelim mi :th_say_cheese: :th_say_cheese:
EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİ BÜYÜK AN HANGİ TAKIMIN TARAFTARI DAHA FAZLA ŞİMDİ GÖRME VAKTİİİİ!!! ;)
Bana göre beşiktaş şampiyon olur sizin oylarınızıda bekliyorum...
Hep Merak Ederim Acaba neden Hapşururken 'Hapşu' diyoruz ;D ;D
Yavuz hocamız gıcık mıdır değilmidir ?
Arkadaşlar Youtube veya izlesene.com dan video, muzik, komedi, v.b. gibi yayınları izlemek isteyenler lütfen oyunu kullansın. Not: Youtube.com u...
sizce yararlımıdır ,zararlımıdır?
Sevgili adminlerim bu üyelerimiz nerede hangi konuyu incelediği bölümü niye kaldırdınız? Biz arkadaşlarımızı aradığımızda nereden bulacağız soruyorum...
HAngi dersi Seviyorsan...
:3F3B9F2E5051: :3F3B9F2E5051: bence standart:)
seçeneklere eklemek istediğiniz varsa ekleyebiliriz arkadaşlar bakalım teknoloji tasarımcılar:) matematiği ne kadar seviyor
SİZE KARIŞMAM AMA BEN YARISINI BAĞIŞLAR YARISIYLADA KEYFİME BAKARIM
nie eşit?nie eşit değildir..??
??
Seçenek ilavesi yapmak isteyen varsa buyursun :D
Sizce en yakışıklı futbolcu kim? bacham % c.ronaldo % KEZMAN (HASTASIYIM) % ...
Hangi parti birinci gelir...
Ceylan öğretmenden esinlendim bakalım Bu sitede kaç kişi Sosyal Bilgiler seviyor
bence haketmedi.almanya kötü oynadığı bir maçta bizi yendi.biz ispanyanın karşısına çıksaydık her şey farlı olurdu.ayrıca ispanyaya 2 kez yenilmesine...
bence çeyrek finalde ALMANYA-PORTEKİZ maçı turnuvanın en iyi maçıydı.
118
bence rusya.benim görüşüme göre bizden daha iyi işler başardılar.
UEFA anketinde finalist takım kim? anketinde; 24 Haziran 2008 00:00 UEFA'nın resmi internet sitesinde yapılan ankette, EURO 2008'de Türkiye ve...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları