Teknolojik üyelerinin sohbet ettiği forumumuz.
Sabahları nasıl siteye girdiğimizde Günaydınnnnnnn.. diyorsak gece çıkarken "iyi geceler" yada "iyi akşamlar" hiç olmazsa "Çıktım" desek nasıl olur...
Arkadaşlar sabahları mutlaka uğrayıp bir günaydın diyelim. ;) ;)Arkadaşlar Günaydın. ;) ;)
çok güzel msn iletileri gördüm msn listemde ve merak ettim sizin iletinizde ne yazıyor ??? ??? ??? benimkinde AÇTIM PENCERELERİMİ HAYATIM...
Bingöl'e yardım konusunda Ülkü hocamız,Yavuz hocamız ve de Fatma hocamız bize çok yardımcı oldular.Onların sayesinde o eşyaları ***layıp...
Şimdi baktım ki sitede herkesin edebiyata az ya da çok ilgisi var. Eli kalem tutan ve eli kalem tutanı, okumayı sevende çok kişi var. Bu sayfada...
sitemizin müdavimleri, tuttuğunuz takımı söyleyin bakalım.Popilasyonumuz küçük ama takımların ***lam taraftar sayıları hakkında bir fikir sahibi...
Arkadaşlar yeni bir sohbet kanalına link verdik.. sizleri oraya bekliyoruz... Sohbet kanalı 1 e takma adınızı yazıp bağlana tıklıyorsunuz... :))
Sevgili Forum üyeleri; İnternetten teknolojik ürün satışı ile ilgili akademik bir çalışma sürdürmekteyim. Çalışmanın sonuçları İstanbul...
Zümrem yavuz ilk uyuyanlar arasında ;D
‘’HİÇ OLMAZSA’’ FİŞİMİ KENDİM ÇEKEYİM … Beko, Vestel, Akbank, Fiat Panda , Vodafone ve Turkcell gibi yüzlerce
Bence İnsanı Yaşatan Sevgidir.....(Bu Benim Düşüncem) Haydi! Arkadaşlar Birde SizlErin Yorumunuzu Görelim....
Sakın şarkıııııı diyip bırakmayın :2hgf: ben yemyeşil bir deniz senin gözlerin İLHAN İREM
Element=erkek... Sembolü= ucunda ok olan mars simgesi.. Atom ağırlığı= 60 ve üzeri.... Bulunduğu yerler=Karanlığın olduğu her yer... ...
Arkadaşlar 16 yıllık öğretmenim.Son yıllarda öğrenci profilinin inanılmaz değiştiğini görüyorum.Son derece kötü nesiller...
Arkadaşlar merak ettim.birimize bir şey olsa ya da uzuuunca bir süre siteye girmese burdan kaç kişi şöyle bir arkadaş vardı.Ne oldu acaba der.Bu...
Sizlerde görüyorsunuz ki teknolojik.org ruhunu ne zaman harekete geçirsek üye sayımız çığ gibi büyümekte 60 bin bizim için özel bir sayı şimdi sizden...
Slm.Zaman zaman site kapanıyor galiba.Uzun zamandır giriş yapamıyorun tejnolojik. org sitesine.Çok fazla bilgi paylaşımım ne yazık ki olamıyor ama...
ÖSYM'de öğrenci olduğumdan adres bilgilerim orada o adrese hep belgeler geliyor. Ben taşındım; ancak ÖSYM'deki adres bilgimi nasıl...
Çevirimiçi Kız İsteme Talipp: Slm... KızEvy: Slm... Hoş geldiniz. Talipp: MSN adresinizi oğlumdan aldım.
merhaba arkadaşlar.. konuyu yanlış yere açtıysam moderatör arkadaşlardan özür diliyorum 2009 yılında il dışı atama ile mersin iline tayini çıkmış...
İşte sana hayatının fırsatı! VodafoneWidget Yarışması! Hemen kendi Widget’ını yap, yarışmaya katıl. Kim bilir belki senin yaptığın widget, ...
Arkadaşlar,kaybettiğimiz somut yada soyut şeyleri burada paylaşalım mı?.. İlk ben paylaşayım,bazı insanlara duyduğum güveni kaybettim..
  Orjinal resimi görmek için tıklayın.
  Resim küçültülmüştür.Resmi büyütmek için buraya tıklayın. Resimin orjinal boyutları 600x600. para mı ? Orjinal resimi...
ŞEYTAN VE DOSTLARI Bir gün Şeytan, dünya çapında konvansiyonel bir ***lantı için tüm dostlarını çağırmış. Açılış konuşmasında demiş ki: ...
2009 Ağustos atamasında sözleşmeli ve kadrolu ataması kaç puandan kapandı:(( bilen var mı??
TEKNOLOJİ ve TASARIM / GÖRSEL SANATLAR SOHBET ODASI Linki Tıklayın. http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf?id=29430694&rl=Turkish
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları