öğrenci arkadaşların projelerini yayınlayıp yardım alacakları bölüm.
Bölümünüz hayırlı olsun bu bölümü öğrenciler ve yöneticilerden başka kimse görememektedir. İlkk konunuz karizma ürerine olsun. bol paylaşımlar. Bu...
Hangi Liseye Gitmek İstersinizzZ? (Hedefiniz Ney?) Hangi Liseye GidiYorsuNuzzZ??(Hedefinize uLaştıNızzZz Mı?) ßen ßaşLayayım..! :) ßen Çapa...
ßen kaçıncı sınıf olduğumu ve şubemi söyleyeyim. 7/A ;) sizde paylaşın hadi.. :)
hepsi cok önemli dersler
ne olmak istiyorsunuz?
KuLeLi İ.Ö.O. dan 7/A sınıfı öğrencisi olarak sınıfımızdan resimLeri sizinLe de payLaşmak isterim..:) Aramızdaki Bağı Kimse KoParaMaz..:)...
seviyodum ama liseye geçtim çünkü çok zevkli bi dersti..
Tatilde nereye gidiyorsunuz... Ben Rize'ye gidiyorum... Ve başka yerlerede gidebilirim... Peki siz nereye gidiyosunuz...
€vet arkadaşLar KARNE aLdık..:D NasıL karneLerinizZ? TatiLinizi nasıL geçireceksinizZ? :D :D :D ;) ßenim karnemin hepsi 5 =), tatiLimi ise...
arkadaşlar benim adım fatih soyadım pilatin ;D ;D ben istanbulda bahçelievler yenibosnada kuleli ilk öğretim okulunda okuyorum... yavuz hocada...
evet arkadaşlar okullar başladı napcaz
ARKADAŞLAR... şuanda bir çok okulda uygulanan blog ders eğitim sistemini anket sonuçları ile izliyoruz...
Hadi bakalım sınıflarımızdaki kitap sayılarını ortaya çıkaralım. ;)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları