Hikaye ve yazı arşivleri...
Farkında olmayabilirsin ama %100 doğru: 1. Bu dünyada uğrunda ölebileceğin en az iki kişi vardır. 2. En azından 15 kişi öyle ya da böyle seni...
Amerika'da bir üniversitede, profesör derse şöyle başlamış: " - Düşünün ki bugün dünyanın son günü. Yarın bu saatte her şey bitecek. Kurtuluş...
Kaz gondersem yolar misin? Cok soguk bir kis gunu padisah, tebdil-i kiyafet gezmeye karar vermis. Yanina basvezirini alip yola cikmis. Bir dere...
Itibarı, içinde yasadigin ortam belirler; karakteri, inandigin dogrular... -Itibar, sandigin seydir; karakter oldugun sey... -Itibar fotograftir;...
KISSADAN HİSSE Gidilebilecek hiçbir yer yoktur. Herşey “burada” (kendinde) vardır. Kendinle ilgili herşeyi gittiğin heryere götürürsün ve...
Kendini kendinle ***la Herkes biliyor ki: Herkes için her şey olamazsın Her şeyi bir anda yapamazsın. Her şeyi mükemmel yapamazsın. Her şeyi...
Hayatın gerçekleri... Küçük bir kız tanıyorum... Evinde küçük bir cam kavanozun içinde beslediği bir Japon balığı vardı... Minik, turuncu bir Japon...
MİSKET TEORİSİ > > Genç adam yoğun iş temposundan iyice bunalmıştı. > Vakit aksama yaklaşıyordu, ama mesai kavr***** çok yabancı olduğu için >...
Karınca Kito Mahkumun biri, yalnız kaldığı hücre içinde bir karınca ile arkadaşlık yapar. Kito...
Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer; hastayken yatağa girer dinlenirdim... Ben olmadığım zaman her şey kötüye gidecek diye düşünmezdim... Gül...
Yine seni özledim.Yine aklım karıştı baba..Özlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana. Bugün benim doğum günüm.Şimdi sekiz...
İnsan vardır; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. Bunun için, Hep mutludur. Huzurludur. Örnek...
Her gün kim bilir kaç kadın görüyorum... Sokakta, vapurda, okulda, kuaförde, orda, burda... Ama olmuyor hanımlar, olmuyor! Kadınlar kadınlığı...
BU ÇOCUKLAR KİMİN ? İşte on yıl sonra teröre malzeme olacak çocuklar. İzmir’in en gözde semti Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesinde, Yapı Kredi...
Bir gün Avrupanın ünlü sanat merkezi kentlerinden birinde gezen çocuğun biri bir vitrinde çok hoş bir tablo görür. Tablo belliki oldukça pahalıdır. ...
Ülkenin birinde 4 kişi yaşıyormuş... Bunların adları da, HERKES,BİRİSİ,HERHANGİ BİRİ ve HİÇKİMSE imiş. Birgün yapılması gereken çok önemli bir iş...
Bir akraba dügününden dönen Kemal ve arkadasi Recep, 20 kasim aksami, yaklasik 00.30 sularinda sehir mezarligindan otomobille geçiyorlardi. Her...
Acının Gizlediği Armağan Bir gün okyanusta yol alan bir gemi kaza geçirerek battı. Gemiden sağ kurtulan adamı dalgalar, küçük, ıssız bir adaya...
Günün birinde zengin vede şöhretli bir adam rüya görür. Bir parti vermiştir, partide onu seven dostları ve akrabaları kalabalık bir vaziyette...
Hayattaki en önemli şey... Allah'ın Gücü En güçlü iletişim kanalı... Dua En değerli servet... İman Hayattaki en etkili güç... Sevgi En...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları