Kartondan hareketli oyuncaklar yapmak isterseniz indirin.Yazılar ingilizce ama anlaşılabiliyor.Resimdekiler diğer çeşitler ama ben ancak bir...
lütfen ama lütfen izleyin.ben bu videoyu bulmak için bütün siteleri dolaştım ,bütün videoları tekerteker saniyelerine baktım benim. videomun saniyesi...
1.5 metre ince halat, kurşun kalem ( ağaç dalı daha iyi tabii ki), kınnap (uçurtma ipi). İstediğiniz gibi bağlayın, serbest çalışma saati ...
Malzeme: 1 milyoncudan (bilenler çoktur umarım bu dükkanları) bambu ekmek kesme tahtası (çeşitli boy, ağaç ve fiyatta var) . Bu pahalısı 7 YTL. ...
Alıntı
Nalburdan metresi 50 Ykr veya 1 Ytl den arzu edilen uzunlukta halat alınır. İki adet ip, uzun yan gövdeler için, maket bıçağı ile kesilir. ...
Arkadaşlar, mubişlerimiz için kendimizin yapabileceği, O oynadığında büyük bir zevk alacağımız o kadar çok oyuncak ya da kafes malzeme var ki...
Bilenler vardır bir zamanlar kinex oyuncakları vardı bunlar iyi değerlendirilmeli http://img376.imageshack.us/img376/6486/dsc02333kh8.jpg Kuşlar...
Merhaba, Perdeciden büyük boy perde halkası (ceviz, üzeri vernikli, 4 lü paket halinde satılıyor 5 ytl civarı) ve evdeki çeşitli...
İşte size bir oyuncak sitesi oyuncax oyuncaxxxxxxxxx
Yeryüzünün en iyi oyuncakları bunlarmış 1. DNA labaratuvarı çocuklar anne ve babalarının gerçek olup olmadığını öğrenecek2. sırlarını lazerle...
ahşap malzemeden ya da kağıttan değişik oyuncaklar yapılabilir.beğeneceğinizi umarak göndermeye çalışacağım.
ßunLarı görünce ßende 5-6 yıL öncesine dönmek istedim... :D :D ;D ;D
Bal mumundan yapılmış oyuncak örnekleri
YAPILIŞI: Tahta kaşığa, kuklanın kolunu oluşturacak şekilde pipo temizleme çubuğunu sarIYORUZ. ( sigara satan yerlerde bulunuyor, bulamazsaniz...
Koli kullanılmış
Bebek yapımından hoşlananlar buraya
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları