Belirli gün ve haftalar hakkında bilgi ve metaryellerin paylaşıldığı forum.
21 Aralık kooperatifçilik günü ile ilgili kendi oluşturduğum bir dökümandır işinize yarar umarım
kendi oluşturduğum bir dökümandır
yerli malı haftasıyla ilgili olabilecek bir slayt
KINALI HASAN Eğitici bu bölümü anlatmadan önce öğrencileri motive etmeli. Öğrencilere Şimdi sizinle; Çanakkale Savaşı’nın kazanılmasındaki...
ekte kütüphaneler haftası ile ilgili bir sunu var arkadaşlar.verem savaş haftası ile ilgili döküman olan arkadaşlar gönderebilirseniz...
Tiyatro kulübü ***lum hizmeti çalışmaları..
Millî Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde Yayınlanan Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları...
SAĞLIK HAFTASI Sağlık, insanın en önemli sorunudur. Yaşamak, öğrenmek, iş yapabilmek için sağlıklı olmak gerekir. Sağlığı bozuk olan, hasta olan...
TRAFİK HAFTASI Trafik; kara, hava, deniz taşılları ile yayaların kendilerine özgü yollarda gidip gelmesi olayıdır. Trafik sorunlarını...
ANNELER GÜNÜ ( Mayıs ayının ikinci Pazar günü ) Mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günü'dür. Anneler Günü evrensel bir gündür. Dünyada...
Çocuk hakları Çocuk hakları, kanunen veya ahlakî olarak dünya üzerindeki tüm çocukların doğuştan sahip olduğu, eğitim, sağlık, barınma; fiziksel,...
Tıp Bayramı, her Mart ayının 14'ünde kutlanan, Türkiye'de tıp alanından çalışanların hizmet sorunlarının tartışıldığı, bilime katkılarının...
vakıflar haftası dökümanlarını kendim için ***lamıştım.belki başkalarınında işine yarar
23 Nisan 1920 Büyük Millet Meclisi'nin açılış günüdür. Her 23 Nisan günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birlikte kutlarız. Egemenlik yönetme...
Arkadaşlar İnternet Haftası ile ile ilgili düzenlediğim pano dökümanları.Karikatürler de renk kattı.Ayrıca Çocuklar için İnternet kullanım...
Müzeler haftası - 18-24 Mayıs Müzeler haftası hakkında bilgi 18-24 Mayıs tarihleri arası Müzeler Haftası�dır. Müzeler Haftası'nda ülkemizin...
HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ Canlılar dünyası ; insanlardan, bitkilerden, ve hayvanlardan oluşur. İnsanlar eskiden beri hayvanlarla...
ilginç ağaç resimleri
15–21 MART TÜKETİCİYİ KORUMA HAFTASI GİRİŞ: Yurdumuzda,15-21 mart arası Tüketiciyi Koruma Haftası olarak belirlenmiştir.Bu tarihler arasında...
9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü Yeşilay Genel Başkanı Mustafa Necati Özfatura, 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü'nde, Sigaranın İnsan Hayatına Mal Olan...
DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ
TURİZM HAFTASI İnsanların türlü amaçlarla yaptıkları gezilere turizm denir. Turizm; başka yerleri görmek, tanımak, eğlenmek, dinlenmek ve...
İlk çağlardan beri insanlar,güçlü olana boyun eğmek zorunda kalmışlar ve onların dediklerini yapıp gelmişlerdir.Bu durum ***lumda bazı ayrıcalıklı...
İstanbul'un Fethi Osmanlı sultanlarından İkinci Mehmed Hanın, 29 Mayıs 1453’te, Bizans İmparatorluğunun başşehrini alması. Türk-İslâm mefkûresinde...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları