TEmel muhabbet kuşu bakımı dosyanın içindedir. Sunumu indirmek için tıklayınız ... Lütfen bir teşekkürü fazla görmeyelim Alıntı
Aslında kırmızı renk hiçbir boğayı kızdırmaz. Çünkü boğalar renk körüdür ve kırmızıyı diğer renklerden ayırt edemezler. Boğa güreşinde matador boğayı...
Yavrunun rengi kırmızı ise su ve mineral kaybettiğinin (elektolit ve şeker takviyesi lazım) belirtisidir. İyi beslenemediğinden olur. Bu durumda...
Birçok papağan gibi muhabbet kuşları da, yediklerini kusmalarına veya öğürmelerine neden olan bir hastalığa yakalanabilirler. Bazen kusmuk, kuru...
Dışkı, dikkatli bir bakıcı için bilgi deposu oluşturur ve kuşun sağlığına yönelik iyi bir göstergedir. Kafesin tabanından, kuşunuzun sağlığı hakkında...
Nereden böyle bir konu açmak aklınıza geldi diye soracak olursanız büyük boyutlu (150 x 50 x 50) bir akvaryum alıp Ciklet türü balıklar besleyip,...
Köpeğinizin kondisyonu yerinde mi? ...
ilkay sana rakip oldum :D inşallah buraya konu açtım diye kızmassın :D Akvaryum Dünyasına Giriş Türkiye'de akvaryumlarla ilgilenen insan...
__________________ __________________
Golden retriever cinsi köpek yavrusu annesinin karnında yüzüyor 20 aylık filin farklı bir açıdan çekilmiş fotoğrafı 4 aylık fil...
öff öff bu msndede kendime göre kız bulamadım bir de face booka gireyim burda da kimse yok neyse oyun parkımıza dönelim arkadaşlar kuşumun...
Müdahale edilmesse kuşun ölmesine sebep oluyor. İlaçlar
DERİ · Köpeginizi insan sampuanlariyla yikamayiniz. · Köpeginizi en sik ayda bir kez yikayiniz. · Kedinizi çok kirlendigi zaman yikayiniz. ·...
Güney Amerikalı Titan böceğinin vücut uzunluğu 15 cm.
Yunus 20 Cm den fazla büyüklüğe ulaştıkları bilinir. Malawi gölünde kumluk bölgelerde yaşarlar.Karides türü yemlerle beslenilmesi önerilir.Bunun...
Temel Muhabbet Kuşu Mutasyonları Normaller (Normals) Sarı Yüzlüler (Yellowfaces) Çekinik Parçalılar (Recessive Pieds) Baskın Parçalılar...
İlk olarak,üretime yeni başladığınızda, sağlıklı enerjik yavru muhabbet kuşlarıyla sona ulaşmak için, kendinizi büyük ölçüde bilgi ve ihtiyaç...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları