haftalar ayarlandı.güle güle kullanın.
yeni eğitim öğretim yılında izci ünitesi çalıştıracak arkadaşlar; ilgilenirsiniz belki.haftaları ayarlayıp düzenlemeniz yeterli.
İZCİ MARŞI Yollar uzun, dikenli, taşlı olsa da, Bastığın yer üzüntülerle dolsa da, Sel, çığ, ateş önünde, Her ne olsa da, İzci gülerek yürür....
her yaş grubuna uygulanabilir oyunlar bence.
İZCİ ALKIŞLARI İzciler herhangi birini ya da bir olayı öveceklerinde ya da yereceklerinde bunu sıradan insanlar gibi yapmazlar. İzcilerin...
İzciliğin Kurucusu Kimdir? Robert Stephenson Smyth d. 22şubat 1857, Londra, İngiltere - ö. 8 Ocak 1941, Nyeri, Kenya 1899 - 1902 Güney Afrika...
TÜRE MARSI İzciyiz yasamız kalbimizdedir. Atamız bir bayrak önümüzdedir. (2 kez) .......(İzci Türesinin 1. maddesi okunacak) Diyerek coşarız...
ant içme töreninde değişik bir şeyler sunmak istiyorum.nette dolaştım hep bildik şeyler var. farklı ve güzel metinleriniz varsa eklerseniz...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları