Admin ve Modlara Özel
Ynt: Çatalzeytin Yunus Emre...
25-02-11, 13:01:29
Arkadaşlar 2 gün içinde yani en geç çarşamba gününe kadar süper ve global moderatör arkadaşlar DVD arşivi için adreslerini bana yada burak...
Bu mesaj sadece yöneticilere özeldir. STANDART YETKİLERDEN FARKLI OLARAK. Bölümündeki cevapları silebilir, değiştirebilir. Bölümünde yeni anket...
Bu mesaj sadece yöneticilere özeldir. STANDART YETKİLERDEN FARKLI OLARAK. *Etiketleri düzenleyebilir. *Yeni anket başlatabilir, konulara anket...
Değerli üyelerimiz her telden sınıflandırılmayan konuları"ın ağırlığını azaltmak için sizce hangi bölümler açılmalıdır. Sizden konu başlıkları için...
Selamlar; sizlerden teknoloji ve tasarim dersi aday öğretmen dosyasinda olmasi gerekenler konusunda yardim talep ediyorum. Selam ve sevgi ile...
Arkadaşlar benim bir bölüm açmakla ilgili bir önerim olacak.... You tube videolarını paylaşabileceğimiz ayrı bir bölüm oluşturabiliriz bence........
Arkadaşlar merhaba; Bilgisayar ve oyun bölümleri ve tüm alt bölümlerinden sorumlu supermod oldum... Bu bölümlerde bir kontrol, elden geçirme,...
mrb, göndermiş olduğunuz yıllık planlar, zümreler çok işime yaradı ancak bu mailler sürekli olarak gönderiliyor. sizden ricam sadece yenilenmiş...
iki gün siteye uğramadım.döndüğümde açmış olduğum konu silimiş.ben bunu daha öncede yaşamıştım.yoksa buna dejavumu deniyodu.hem global medarator diye...
cevap ve yorumlarınızı bekliyorum. bence normal değil. diyelim ki bir konu açıldı ve forum birbirine girdi. 1 hafta sonra moderatör arkadaş geliyor...
Değerli moderatör arkadaşlarım sitede temizliğin zamanı gelmiştir. Özellikle içerisinde link barındıran eski mesajlardan link öldüyse konuları...
Değerli yönetim ekibi arkadaşlarım yönetici olduğunu bölümlerde ve diğer bölümlerde yanlış yere açılan konuları taşıyan birleştiren arkadaşlara...
BU MESAJ SADECE YÖNETİCİLERE ÖZELDİR. ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ TEMALARA Bİ GÖZ ATIN. İÇİNİZİN ISINDIĞI OLURSA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. ANKET...
Arkadaşlar yeni bir modul kurdum herhangi bir mesaj değiştirildiği zaman alt kısımda neden değiştiriyorsun diye bir seçenek çıkacak o kısma...
evet arkadaşlar bu bölümde birbirinden değerli o kadar cok konu var ve bazan ne aradıgınızı bulamıyorsunuz... ayrıca konu acan arkadaslara bı kac...
Arkadaşlar demın araştırdımda gonca hanım çok kaytarıyor sizce bu arkideşimizin cesasını keselim mi?
sayın ;) adminler,globaller,süpermodlar ve moderatör arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu aralar forumda bi durgunluk var önceden forum oyunları...
bugün yapılan zümre taoplantısında bütün öğretmenlerin büyük bir zümre yaparak genel sorunları cözmeyi ve teknoloji tasarım dersinde neler...
Arkadaşlar yapmak istediğimiz değişikliklerden birisi global modlara ve super modlara moderatör kontrol etme yetkisi vermek. Örnek vermek gerekirse...
Globallere moderatör atama yetkısı vermıştır. ben ve esef1 gerı plandakı guvenlık ve guncelleştirme işleri ve yenılıklerle uğraşacağız. Sevgili...
sayın adminlerim,global modlarım,süpermodlarım ve moderatörlerim bildiğiniz üzere son sürat kpss çalışmaktayım forumda kpss diye bi bölüm açılsa...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları