Haklarımızı aramak için bu bölümde tartışıyoruz...
Kredi kartı yıllık aidatları nasıl geri alınabilir? Kredi kartı yıllık ücreti geri almak için tüketicinin ne yapması gerektiğinin sorduğumuz Nazım...
Türk Medeni Yasası'nın 187'nci maddesi, "Kadın, evlenmekle kocasının soyadını alır; ancak evlendirme memuruna veya daha sonra nüfus idaresine...
Nasıl Soyuluyoruz Bakın İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO), bankalarda hizmet bedellerini araştırdı. İSMMMO'nun BDDK...
GEL-GİT müdür yine görevi başında... Bakan Çelik'in 10 kez görevden aldırdığı Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, yine görevinin başına...
Değerli arkadaşlarım, Bu konu başlığını, mesleğinizle ilgili dava konusu olan, mahkeme sürecini yaşayan, davası sonuçlanan arkadaşların, dava...
haftalık 29 saat derse giriyorum daha önceleri haftada 18 saat ek ders ücreti alıyordum. fakat daha sonra bu ek dersin bir saatini kestiler yani şu...
Kredi kartı aidatı kalkıyor Bir vatandaş mahkemeye verdi. Kazandı. Karar emsal olacak… 05.02.2007 Antalya Tüketici Sorunları Hakem Heyeti,...
1.Alttaki yazılı ve protokol dilekçelerini aşağıdaki gibi kendiniz doldurun 2şer nüsa 2.Nufüs dairesindeN aile nufus kaydı yazılı kağıdı alınız...
BAŞLANGIÇ A. Hukukun uygulanması ve kaynakları MADDE 1.- Kanun, sözüyle ve özüyle değindiği bütün konularda uygulanır. Kanunda uygulanabilir bir...
* Herşeyden önce kolluğun polis vazife ve selahiyet kanunu uyarınca kimlik sorma yetkisi vardır. Yani kimlik sorulduğu zaman bu arama kaps*****...
* Devlet memurları anonim şirketlere ortak olabilirler mi? Devlet Memurları Kanunu'nun 28. maddesini incelediğinizde, devlet memurlarının yönetim...
Tarih : 054/02/2007 Konu : Kredi Kartları Ücretleri "Kredi kartı ücretlerine son nokta konuldu" Kredi Kartı ücretleri ve banka hesap...
“Ödenen Vergiler Nereye Harcanıyor” konulu çalışmamız kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla hizmete sunulmuştur. Günümüz koşullarında gelişen...
1982 ANAYASASI (Madde 1-20) Kanun no : 2709 Kabul Tarihi : 18/10/1982 Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi: 09/11/1982 Yayımlandığı Resmi...
türkiye cumhuriyeti anayasasi (1961) kurucu mecliste kabul tarihi : 27/5/1961 halkoyuna sunulmak üzere tasarının resmi gazete ile ilanı :...
anayasa (*) (1924) t. düstur, cilt 26, s.170 resmi gazete 15/1/1945-5905 kanun no kanun tarihi 4695 4695 - 10/1/945
teşkilati esasiye kanunu 1921 3. tertip düstur, cilt: 1, s. 196 ceridei resmiye, 1-7 şubat 1337
Osmanlı Devleti'nde Hukuk Sistemi OSMANLI DEVLETİ’NDE HUKUK Teokratik bir yapıya sahip olan Osmanlı Devleti’nde, devletin ve ***lumun...
Kat Mülkiyeti Kanunu, çoğu soruya cevap verdiğinden, buraya tekrar koymayı uygun buldum, saygılarımla... Kanun Numarası : 634 Kabul Tarihi :...
ARSA PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT SÖZLEŞMESİ Bir taraftan ..... ili, ....... İlçesi, ........ Mahallesi, ..... Sokağında kain imarın ... ada, .......
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları