Küçük yardımlar Kadiatu 3 yaşında. Afrika ülkelerinden Sierra Leonede yaşıyor. Doğumundan itibaren başta ishal olmak üzere bir yığın önlenebilir,...
Daha önce gece ve gündüzü bu kadar güzelbir şekilde tek bir karede görmüşmüydünüz? Bu fotoğraf 1 Şubat 2003‘te atmosferden içeri girerken...
Son 50 Yıla Damgasını Vurmuş Ödüllü Fotoğraflar 1955 Mogens von Haven, Danimarka. 28 Ağustos 1955'te çekilen bu fotoğrafta bir yarışmacı...
gerçekten güsel bir foto...
urfa balıklı gol fotoyu cekmek ıcın baya yem atmıstım ve 30 dk ugrastım
fırtına anından kareler
:9vcxv:
yunusun doğum anı
ßenim gerçekTen çok hoşuma giTTi.. SizLerlede PayLaşmak istedim.. :)
Arkadaşlar burda O an diyebileceğimiz fotoğraflar yer alsın.. O an Da olduğu gibi O anın hoş bir açıklamasıyla.... İşte bir kaçtane.... ...
o an
Manevi çocuklarından biri de Afet İnan'dı Atatürk'ün... Ekim 1925’te izmir’e geldiği günlerde bir ilkokulda karşılaşmıştı Afet Hanım'la... Afet...
Filipinlerin başkenti Manila'daki gecekondu tanımına bile uyamayan şeylerden oluşan mahallede bir çocuk yaşadığı yerin dışına uzanınca ve...
'59 Chevrolet Impala Arzuhalci Bileyci
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları