Bu kısıma her hangi bir konuda kolaylık sağlayan konuları yazabilirsiniz...
BU BÖLÜMDEKİ KONULARIN KISAYOLLARI kararan Gümüş aksesuarlar nasıl parlatılır? HALIDA MUM LEKESİ Herşeyin bir çözümü mutlaka bulunur… ...
Birikim yapmak nedir ve neden önemlidir? Birikim yapmak, ileriki bir tarihte satın almayı planladığınız herhangi bir şey için şimdiden para...
Alışverişte Nelere Dikkat Etmelisiniz? Gelirimizin büyük bir bölümünü yiyeceklere harcadığımız dikkate alındığında, yiyecek...
Saçlarınızı düzenleyin Eliniz için kullandığınız, nemlendiricilerden biraz saçınıza sürerseniz ama çok az! uçuşan ve elektiriklenen saçlarınızı...
BUNLARA DİKKAT EDELİM... Yeşil sebzeler renk değiştiriyorsa Yeşil sebzeleri pişirirken tencerenin kapağını sürekli kapalı tutmayıp arada bir...
Ağız kokusu için 10 öneri Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Erhan Sarı, 10 ayrı önlem ile ağız kokusunun giderilebileceğini...
Saç bakımında ufak hileler! Kadınların birçoğu bedenlerinde en çok saçlarıyla ilgileniyor. Ama ilgilenelim derken bazen öyle zararlar veriyoruz...
Lahananın pişerken pekte hoş olmayan kokusu vardır.Bunu önlemek için,lahanayı pişireceğiniz tencerenin içine,biraz ekmek içi koymak yeterlidir.Yemeğe...
LEKE ÇIKARMA YÖNTEMLERİ Kahve lekesi: Pamuklularda: Leke tazeyse maden suyuna batırılmış pamukla silin. Eskimiş ise sıcak su ve deterjanla silin....
Kokulu ampullerle eviniz şenlensin Bir toz bezi kullanarak ampullerin altına kokulu esanslardan sürün. Işıkları açtığınızda kokular etrafa...
DEMLİKTE KALAN ÇAYI ATMAYIN (bakın nelere deva ) Saçınız mat mı? Saçınızı şampuanladıktan sonra son su olarak bir çaydanlık ılık çayla...
arkadaşlar forumu arattım birkaç kelime çeşidi ile ama bulamayınca paylaşayım dedim.verildiyse zaten silinir.hadi bakalım kolay gelsin.bu arada...
Sigara içmeyin : Uzmanlarca yapılan deneyler, yemeklerden hemen sonra içilen bir sigaranın 10 sigaraya eşdeğer olduğunu kanıtlamıştır (Kanser olma...
--Mutfağınıza yayılan kötü yemek kokularından kurtulmak için, ocak üstünde bir kap içerisinde hafif ateşte şeker ve tarçın ısıtın. --Porselen ve...
. Kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu ? . Ördegin vakvaklamasinin yanki yaratmadigini ve bunu kimsenin aciklayamadigini? . dunyadaki...
FIRINA SİNEN KOKULARDAN KURTULUN Fırınınıza sinmiş kötü yemek kokularını temizleyip yerine güzel kokular bıraksın diye satın aldığımız o pahalı...
Kazaklarınızın Tüylenmesini Önleyin Yeni aldığınız kazakların tüylenmemesi için bir naylon torbaya koyarak 24 saat buzdolabının buzluğunda...
Bebeği olan ve ya çocuğu hala biberonla süt içen arkadaşlar biberon temizliği zordur bilirim.Laf aramızda benimki hala biberonla içiyor.(5...
Arkadaşlar bu bilgiyi yeni öğrendim.Bileniniz varsa ben biliyodum demesin sakın.paylaşmadı diye kırılırım.Çünkü bir kaç telefonumuz rahmetli oldu bu...
Daha önce verildimi bilmiyorum aradım bulamadım mod arkadaş verildiyse ilgilenip kilitlesin bi zahmet.. ama çok pratikmiş gerçekten, demek patates...
Zencefil hem baharat, hem de tabi bir ilaçtır.bitkinin kullanılan kısmı kökleridir.Kökleri ***lanıp kurutulur veya kabuğu soyulur,suyla yıkanarak...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları