Derste yaşadığınız ilginç olayları bu başlığa yazabilirsiniz.
öğrenciler bilimsel araştırma yaparak tasarım önerisini geliştirecek ya,8.sınıfta bir öğrencimin arştırma sonucu: 'internetten yaptığım araştırmalara...
Bir teknoloji tasarım dersinde tasarım hikayelerinden Pilin İcadı nı işliyoruz. Galvani nin hayvansal elektrik teoremini bulduğunu ve kurbağa...
8. sınıflardan birinde,öğrencim bir türlü yaptığı çalışmanın denk gelmemesinden şikayet etti, yanına gidip baktığımda 1 cm. eksik ölçtüğünü gördüm,...
Bir gün 6. sınıfta okuyan öğrencilerimi gruplara ayırdım. 3 konu dağıttım. 1. Konu Sanayi 2. Konu Tarım 3. Konu ise Turizm. "Sizce bunlardan hangisi...
Bugün 6.sınıflardan bir öğrencim ilginç fikirlerini açıklamak isteyince ben de iyi o zaman hadi tahtaya çık da paylaş arkadaşlarınla dedim. ...
Bu gün nihayet 6. sınıflarda gruplar, seçtikleri icadı tasarlayarak çizdi ve sunumlara başladı..Aşağıda okuyacaklarınız, bu gün beni gülmekten...
8 .Sınıfta ders işlerken çocuklara yapacaklarından bahsediyordum .Kız öğrencilerden bir tananesi ama öğretmenim hep biz çalışıyoruz siz maaş...
altıncı sınıflarda ritimi anlatıyorum oğrenciler iyice anlasın ve ritimin ne olduğunu kendileri bulsun diye arka sıradaki dört öğrenciye once bir...
yaramazlıklarını kendilerininde kabulettikleri bir sınıftan bana yardımcı olmak için bir tasarımher öğrenciye bir verici takılacak öğretmenede bir...
Kurgu kuşağında öğrencilere problemlerini yazdırırken bi iki esprili örnek verdim işte sabah uyanamamak, anamın dırdırı, babamın dayağı. Neyse...
:angel: :angel:bugün benim öğrenciler artık olayı abarttı bayramlara ve özel günlere programlanmış el öpme makinesi tasarlamış biri de sahur...
arkadaşlar derslerde tasarım sürecinde bazen çok komik olaylarda yaşanıyor.birkaç arkadaşla da konuştuk . örneğin çocuk "öğretmenim mesela bir düğme...
Cuma (15 Aralık) günü 7.sınıflardan bir sınıftaki 3 kişilik bir gruba,kurgu kuşağında ne yapacaklarını 4-5 defa (örnekler vererek)anlattıktan sonra...
Herkesin söyleyecek biseyleri vardır. İş Eğitimi dersinin kaldırılıp Teknoloji Tasarım Dersinin gelmesiyle arkadaşlara yardımcı olabilmek için...
kurgu kuşağı çalışmaları yapılırken, bir öğrencim dikkatimi çekti. hiçbir şey yapmıyordu. ona buna laf atmaya çalışıyordu. dersin sonlarına doğru...
geçen günlerde bir arkadaş sınıfta minik bir su arıtma tesisi yapmış.biz hayranlıkla izliyoruz.öğretmende izliyor.arkadaş icatını...
bu hafta kurgu kuşağına geçmiş bulunuyorum.geçen hafta öğrencilere düşünmelerini önümüzdeki hafta bu hayalleri sınıfta bizimle paylaşmalarını,...
SINIFTA ÇEVRENİN KİRLENMESİNİ ENGELLEYEN ALETLER İCAT EDENLERLE ,KİRLENEN ÇEVREYİ TEMİZLEMEYE ÇALIŞAN ALETLER ARASINDA SÜREKLİ BİR TARTIŞMA...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları