arkadaşlar özellikle 8.sınıflar sınava hazırlandıkları için hiçbirşey yapmak istemiyorlar.durmadan soru çözüyorlar.bende onlara sınıfça bişeyler...
Sevgili arkadaşlarım..Bazı arkadaşlarımızın karmaşasını aza indirgemek ve fikir alışverişini sınıf bazında yapabilecek haftalık etkinlik...
Veli Bilgilendirme Formları Ektedir. 2. Tüm sınıflar için 2.Sayfa Ortaktır. 1. sayfalarda sadece araç gereç listesi farklıdır. Henüz çıktı...
YapımKuşağı da Eklenmiş Not Dosyamız, Çeşitli Dökümanlar, YönlendirmeFormları ve Yapım Kuşağı Öğrenci Çalışma Kağıtları (Syf.1-4):...
Merhaba arkadaşlar teknoloji tasarımda yapım kuşagındayız malum hepimiz birbirimizden duyduklarımızla birbirimize rehberlik ederekten bir şeyler...
_______________________๓ยรtคŦค คltเภคא__________________ parasut***27.04.2008 HESAP MAKİNASI***21.04.2008
Öylesine yazıp geçmeyelim dedim. Çocukların da yardımıyla böyle bir pano yazısı hazırladık. İlginize:)
ayda yılda bir konu açarım silinmiş tekrar açalım ;)
Önceki konuda eklentiler görünmüyordu sildim. Düzen kuşağında kullabileceğiniz geometrik açınımlar. Tam sayfa olan açınımları fon kartonunu A4...
Linklerde bi problem olmus konuyu sildim, yeni konuyla tekrar ekliyorum: Tabela ve Afişlerin Büyük Boylarını (A3) isteyenler Lİnkten...
Arkadaşlar bu dersin önümüzdeki dönem 1 saate inme ihtimali var.ilköğretim genel müd.den baskı var.Sagolsunlar bazı arkadaşlar(Teknoloji ve Tasarım...
arkadaşlar ; geçtiğimiz hafta ilk adım etkinliklerini bitirdik. bu hafta düzen oluşturalım etkinliğine geçiyoruz. yarın 6.sınıflar ile işleyeceğim...
1.Teknolojinin hayatımızdaki yerini, geçmişten günümüze hayatımıza etkilerini anlatan bir yazı yazınız. 2.Yaşamda sorunlara çözüm odaklı yaklaşan...
Arkadaslar okulda uyguladığım birseyi sizinle paylasmak istedim.Sınıf sistemi olan okuldayım yani atelyem yok, girdiğim her sınıfa ek bir pano...
Selamlar, Özellikle düzen kuşağında çalışma yaparken öğrencilerin çalışmaları sırasında gözlemlediğim en önemli zorluk, üç boyutlu geometrik...
dersimizle ilgili her ay hazırladığım bülteni sizinle paylaşmak istedim. yorum-eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum
arkadaslar mebin yeni yayınladıgı ders dısı etkınlıkle ılgılı genelgede "bilim olimpiyatları ve proje calısmaları dıye bır egzersiz kısmı var ve...
O OO OOO OOOO ARKADAŞLAR BU YUVARLAKLARIN HER BİRİNİ PARA OLARAK DÜŞÜNÜN ÇÜNKÜ BUNLARI PARALARI DİZEREK SORUYORUM. SORU :...
arkadaşlar bilim ve teknik dergisinin hazırladığı 20.yy buluşları ile ilgili cok güzel bir poster sınıflarımızdaki panolarımız için bulunmaz bir...
Geçen Yılki Sergi Afişim. Afişlerin değişik boy ve modelleri ekteki(linkten indireceğiniz) dosyada mevcut. Geçen sene Resim sergisiyle beraber...
arkadaşlar yapım kuşağı ile ilgili tasarım süreci formları hazırladım.fakat yapım aşamasına kadar.beğenirseniz kullanabilirsiniz.
Nasıl bir çevre ? - Kirletilmeden temiz tutulan bir çevre mi,Kirletilip temizlenmeye çalışılan bir çevre mi? Öğrencilede 2 tip anlayış görüyorum....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları