benden birtane.... arkadaşlar sizde bildiklerinizi yazın... Keyifler Değildir Yaşamı Değerli Yapan Franklin, bir çocuğa bir elma vermiş. ...
Artık yaratıcılığa daha fazla önem vermemiz gerekmiyor mu? Ahşap, cam boyayarak nereye gidebiliriz. ...
Sultan 2. Abdülhamid’in Japonya’ya 1889 yılında robot hediye ettiği ortaya çıktı. İnsan şeklinde tasarlanan ve ismi ‘Alamet’ olan robotun özelliği...
Öğrencilerin genellikle bu günlerde "öğretmenim ne yapacağız herşey icat edilmiş zaten" sözleri ile sıksık karşılaşıyoruz. Hatta benim bir öğrencim...
MUCİZE.... "EN OLMAYACAK YERDE, EN OLMAYACAK ZAMANDA EN OLMAYACAK OLAY, HER ZAMAN VE HER YERDE OLABİLİR." MUCİZE.... Sally, küçük kardeşi George...
"710" NOLU KAPAK Bir otomobil firmasının servis ve satış mağazasına bir bayan gelerek "710'lu kapak" aradığını söyler... Satıcılar hemen oto...
PROBLEMLERE ODAKLANMAK ile ÇÖZÜMLERE ODAKLANMAK arasındaki fark: Durum 1: NASA uzaya astronot gönderdiğinde tükenmez kalemlerin yer çekimi olmayan...
Kartal, kuş türleri içinde en uzun yaşayanıdır. 70 yıla kadar yaşayan kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için, 40 yaşlarındayken çok ciddi ve...
ARKADAŞLAR BEN BU ŞİİRİ ÖĞRENCİLERİME HER YIL OKUYORUM, ÇOK HOŞLARINA GİDİYOR. BİR KÜÇÜCÜK OĞLANCIK VARMIŞ Bir küçücük oğlancık bir gün okula...
BALTANIZI BİLEYİN Bir ormanda iki kişi ağaç kesiyormuş. Birinci adam sabahları erkenden kalkıyor, ağaç kesmeye başlıyormuş, bir ağaç devrilirken...
Bir Rekabet Hikayesi İkinci Dünya Savaşı'nın hemen öncesinde Almanya'da bir kasaba Herzogenerauch'ta iki kardeş ayakkabı yapıp satmak üzere bir...
ne kadar da doğru.Beceri ve yetenekleriniz, özellikleriniz ve tecrübeleriniz sadece doğru yerdeyseniz işinize yarar. siz şu an nerdesiniz? ...
mod arkadaşlar siler mi bilmem bence okunmasında fayda var. . . forum mesajlarının arasında kaybolacagını dusundugum ıcın yenı bır konu actım...
Tarih, Yeni Çağ'a damgasını vuran en muktedir şahsiyet olarak Fâtih'i kaydeder. Fâtih, Osmanlı Cihân Devletinin başına geçtiğinde henüz yirmi...
Gülümseyin Küçük şeyleri dert etmeyin.•Kusursuz olmayabileceğinizi kabullenin. •Rahat ve ılımlı insanların başarılı olamayacağı düşüncesini bırakın....
Adamin biri bilge bir kral olmakla un salmis olan kralin yanina gider. Krala şunu sorar 'Efendim soyleyin bana hayatta ozgurluk var midir? 'Kral...
Zaman zaman ders sonlarında öğrenciler günlüklerini yazarken bu tür sorular soruyorum ve değişik cevaplar alıyor sonra da soruyu ben cevaplıyorum....
Bora Çıracı - Bütün Dünya-Bizbize Yaşlı bir adam emekli olduktan sonra bir lisenin yanında küçük bir ev aldı. Emekliliğinin ilk bir kaç haftasını...
Colgate firması hesabına sabun satan bir pazarlamacı, hiç cesaretsizliğe düşmeden sabun satmakta başarılı olamadığı bir işyerine gider ve daha önce...
Bu hikaye beni çok etkiledi ve sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar Hayal ve Gerçek (Öykü) Babasının işi nedeniyle çocuğun orta öğretimi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları