bulundugum okulda (afyonun kasabasındayım)tek ve tasarım dersine karşı hem okul idaresi hemde öğrenciler arasında gereksiz bir ders oldugu konusunda...
Arkadaşlar Mehmet hocamız ttkb ye mail atarak egzersiz isteklerimizi iletmemizi istemiş.Ben de diyorum ki sadece egzersiz değil diğer istek,şikayet...
Herkese merhabalar.İlköğretim okulu tt öğretmenliğindin ilköğretim ve iş okulu tt öğretmenliğine atandım.orada iş okulu kısmında yani lise...
Öncelikle ben bir öğrenciyim,öğretmen değil. 7.sınıfa gidiyorum.Hocamız bize hamurdan şekil yapmalı etkinlik verdi benim ödevim kırıldı.Perşembe...
kurgu kuşağında öğrencilerin rehbere ihtiyacı olduğu kadar biz öğretmenlerinde rehberliğe ihtiyacı var ben görsel sanatlar öğretmeniyim geçen sene bu...
Merhaba değerli hocalarım, ben geçen sene ilk defa bu derse girmiştim sene sonunda müfettiş geldi ve gözlem formundan yakındı..Ders içi performans...
Dersle ilgili sorunlarda bakanlık ve Talim terbiye öğretmenleri suçluyor, öğretmenler de gerekli şartları oluşturmadıkları için bakanlığı. Ders...
Teknoloji Tasarım Dersine giren öğretmen arkadaşlar Bu dersi seviyor musunuz?
Bazı okullarda idare ve ilçe milli eğitim dersin bölünmemesi gerektiğine kanaat getiriyorlar. Hiç bir gerekçe dersin bölünmesine engel olmamaktadır....
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bana kağıt çalışmalarıyla ilgili yararlanabileceğim siteleri söyleyebilirmisiniz?
arkadaşlar ben izmir ödemişte bir köyde çalışıyorum. bep planı hazırlamamız gerekiyor. amaçlar için meb'in sitesindeki özel eğitim reh ve danışma hiz...
İHTİSASI TEKNOLOJİ VE TASARIM OLMAYAN KOMİSYONCA GELİŞTİRİLMİŞ İLKÖĞRETİM TEKNOLOJİ VE TASARIM PROGRAMI NE KADAR BİLİMSEL! Bu yazı İş...
Arkadaşlar çok yakın zamanda Haftalık Ders Çixelgesi komisyonda görüşürülürken dersimizin 1 saate indirilmesi önerildi. Komisyonda neyseki dersimize...
İş eğitimi (ev ekonomisi) branşında olup, Teknoloji ve Tasarım dersine giren arkadaşlar, Branş değişikliklerinden sonra, bu branşta derse girecek...
arkadaslar performans ödevi olarak 6 7 ve 8.sınıflara ne verebiliriz yardımcı olursanız sevinirim
seminer çalışmalarında tam olarak ne yapacağız?
Arkadaşlar kılavuzumuzun yenilendiğini duydumAma sitede bulamadım.Genel olarak aynıymış fakat içinde özel eğitimle ilgili daha fazla bilgiye yer...
okulda 2 tek tas öğretmeniyiz.ben şu anda norm fazlası gösterilmişim.acaba teknoloji tasarım dersi norm kadro sayıları nasıl belirlenir? yönetmelik...
Değerli Teknoloji ve Tasarım öğretmenlerim... Bir konu hakkında değerli görüşlerinizi almak istiyorum... Sorum Teknoloji ve Tasarım...
arkadaşlar sizinde sınıflarınızda çalışma yapmayan öğrenciler vardır herhalde etkinlik boyunca hiç malzeme getirmeyen sınıfta boş boş oturan ben bu...
arkadaslar bu bölümde ne yapıyorsunuz yazarsanız sevinirim..bana bu konuların hepsi aynı gibi geliyor ne yapcamı sasırdım????
arkadaslar hcbır skınıfta ben bu kurgu kusagını yapmayacagım zaten hıcbır faydası olduguna ınanmıyorum. bunun yerine her sınıfta ogrencılerı 4 erlı...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları