Düzen kuşağında çocuklara önce bazı birimlerin nasıl yapıldığını anlattım ve uygulattım.Bu birimler; kalın, ince, uzun silindir, açık küp,küp,origami...
7.SINIF
gebzeden selamlar.. Nuray G.&Fatma K. öğrencilerimiz tasarımlarını isimlendirdiler ve tanıtım afişleri hazılayarak sundular..
HALA MİSAFİR OKULDA OLMAMIDANMIDIR NEDİR ÖĞRENCİLERİN ADAPTE OLMASI ZOR OLDU..OKUL İÇİNDE DEĞİŞİK ÇALIŞMALARDAN BAZILARI
Arkadaşlar öylesi çalışmalar çıktı ki bilemiyorum 100 üzerinden 100+... vermek istiyor insan en büyük şansımız öğrencilerimiz oldu, geçen yıl çok zor...
Şubat 2008 Tarihli Tubitak Bilim Teknik Dergisinde Çalışmalarımızdan bir kaçı yayımlandı.İncelemek için Link aşağıda,resimler 4.cü sırada......
Bunlar da 7.sınıflardan.
CEVAP YAZIN LÜTFEN YORUM YAPIN
7. sınıflardan sevgiler.
Bizim çocukların eserleri bakalım beğenecekmisiz.
7 sınıf düzen çalışmaları
Yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. karizmalarınızıda...
İstanbul Yenibosnadaki zümremizin güzel öğrencilerinden harika çalışmalar buyrun.
:)
şimdilik bir tane çalışma koyuyorum,diğer çalışma örneklerini en yakın zamanda eklicem.üçgen piramitlerden düzen oluşurmu oluşmazmı sorusuna benden...
Bu da bizden....
BECERİKLİLER
Elbistanlı kadir öğretmenimizn gönderdiği çalışmları ekliyorum. ;D
...
ANKARA- AYDINLIKEVLER İLKÖĞRETİM OKULU DÜZEN KUŞAĞI ÇALIŞMALARI
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları