ÇALIŞMALARIMIZDAN BAZI ÖRNEKLER. ŞÜKRÜ TURSUN
6. sınıf öğrencilerimin hazırlamış olduğu çalışmalardan örnekler:
borçka atatürk i.ö.o bulunan eşyaları sahiplerine ulaştıralım çalışmaları
EVET ARKADASLAR YORUMLARINIZI BEKLIYORUZ. RESIMLER BUYUYUNCE COZUNURLUKLERI ZAYIF OLDU AMA BU ETKINLIGI YAPTIGIMIZ YERİ VE IMKANSIZLIKLARIMIZI...
biten çalişmalar
BUNLARDA BENDEN :2hgf:
1 sınıf kaybolan eşyalar konusunu,diğer sınıflarde temiz çevreyi seçtiler.o yüzden etkinlikleri karma yolluyorum...Öğrencilerimiz şartlarını...
ARKADAŞLAR BEN BURSA OSMANGAZİ HÜRRİYET TİCARET VE SANAYİ ODASI İ.Ö.O. DAN AHMET AKAN 6.SINIF YAPIM KUŞAĞI ÇALIŞMALARINI PAYLAŞMAK İSTERİM LÜTFEN...
6.sınflarda ''bulunan eşyaları sahiplerine ulaştıralım'' etkinliği yerine ''tasarım sürecini kavrama'' etkinliği yaptık. bu öğrencimin çalışmasını...
Kendisi adına ben eklıyorum konuya cevap yazdıgında karızmlarını verırsenız sevınırım.
6.SINIF YAPIM KUŞAĞI: TASARIMIMI ÜRETİYORUM BURSA OSMANGAZİ HÜRRİYET TİCARET VE SANAYİ ODASI İ.Ö.O. TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ 2007-2008 EĞİTİM...
Birkaç tanesini şimdi gönderiyorum. Dahası var.
EVET ARKADASLAR RESİMLERİMİZİ DEGISTIRDIK. SIRF BURAYA DAHA GUZEL RESIMLER YUKLEMEK İÇİN YENI DİGİTAL BIR FOTOGRAF MAKINESI ALDIM .. YORUMLARINIZI VE...
6. sınıf Yağpım Kuşağı Grup Projelerinden Bazıları. 6. sınıflardan sadece 2 sınıfa girdiğim için fazla yok.
:th_say_cheese:
evet arkadaslar yorumlarınızı ve elestırılerınızı beklıyorum...öğrenciler ellerinden geleni yapmaya çalıştılar...
çevremizi koruyalım etkinliğinde öğrencilerimizin hazırladıkları sunuyu sizlerle paylaşmak istiyoruz ve öğrencilemizle gurur duyuyoruz ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları