Bu bölüme Görsel Sanalar dersinde öðrencilerin yaptýðý çalýþmalarýnýzý ekleyebilirsiniz.
Öðrenciler resim kaðýdýnýn herhangi bir yerine kartpostalý yapýþtýrýp daha sonra desen ve renk olarak devamýný getirmeye çalýþtýlar.Eminim bu...
1. sýnýftan 5. sýnýfa kadar öðrencilerimin resimleri.Pastel boya ile çalýþtýlar,umarým beðenirsiniz. :D :D :D :D
Dediðim gibi panoda her hafta bir sýnýf sergisine devam ediyoruz.Bu hafta sizi 6/B ye götürüyorum.Bu arada öðrencilerimin hepinize selamlarý var ;D
Sene baþýnda öðrencilerimle renk çalýþmasý yaptýk.Kaðýt üzerinde iki renk kullanarak tonlamaya gittiler ve serbest düzenleme yaptýlar. :D :D
Okulumuzda öðrencilerimizle beraber yapýlmýþ resimleri sergiledik.Halen asýlý olan resimlerimizi sanal sergi olarak internet sitemize yükledik.Ýlgi...
Evet arkadaþlar gülpýnar yibo olarak sergilerimize tam gaz devam ediyoruz.Bunlarda 7.sýnýftaki kuzucuklarýmýn çalýþmalarý.Ýyi seyirler ;D
Alpaslan ilköðretim okulu benim ikinci okulum.Röprödüksiyon çalýþmasý yaptýk,onlar çalýþýrken çok eðlendiler umarým sizlerde beðenirsiniz. :D :D
Okulumuz ingilizce öðretmeni Osman Çevik okulumuzu fýrçasýyla renklendirdi. Ellerine saðlýk.
Arkadaþlar kendi yaptýðým resimleri gönderiyorum yorumlarýnýzý bekliyorum
Öðrencilerimden size kucak dolusu resim getirdim. ;sanýrým çekimde hatalarým olmuþ umarým beðenirsiniz ::)
mutlaka görmelisiniz küçük eller neler yapmýþ
röprodiksiyondan.ebruya birçok konudaki çalýþmalarý beðenize sunuyoruz.
www.lekesanati.comSANAT ADINA TÝÞÖRTÜNÜ LEKELE ÝNTERNET ÜZERÝNDEN KATILABÝLECEÐÝNÝZ LEKE SANATI ADLI OYUNLA HEM EÐLENEBÝLÝR HEM DE...
Tokat ilinde yapýlan sevgi,barýþ ve kardeþlik yarýþmasýnda 1-2-3 sýnýflar arasý birincilik,4-5 sýnýflar arasý birincilik ve ikincilik,6-7-8 sýnýflar...
ÖÐRENCÝLERÝMÝN SÝZLERE SELAMLARI VAR... :)
Bolu Özel Melih Ýlköðretim Okulu Enstalasyon & 3.Göz Sergisi 2
Arkadaþlar okulumuzda üç öðretmen akadaþla yaptýðýmýz ebru çalýþmalarýný aþaðýdaki linkten görebilirsiniz. görüþlerinizi bekliyorum. özellikle de...
Çok þükürrr, bitti... önce ben ve canavarlarým ardýndan sergimizz....Gönderen: Haziran 07, 2007,...
Tokat Melik Ahmet Gazi ilköðretim okulu öðrencilerinin kareleme yöntemi ile yapýlmýþ resimleri umarým beðenirsiniz.Beðendikleri ressamlarýn...
ikinci okulumdann sergi görüntülerimizz umarým begenirsinizz ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konularý Þuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kurallarý