yılların hafıza'dan silmek istese de silemediği,daha çok fen ve teknoloji ve sosyal bilgiler derslerinden bilinç altında kalan tuhaf terimleri...
evet arkadaşlar bu oyunumuzda öğretmenlerin sıklıkla kullandığı olmazsa olmaz sözleri yazıyoruz BEN BAŞLIYORUM:herkez tahtayı izlesin HADİ...
Arkadaşlar forum oyunları sayı olarak çok abartı denecek düzeye geldi. Bu bölümle ilgili bütün yetkiler ZEBELLAH kardeşimdedir. Haftada 3 oyundan...
evet ben başlatıyorum hikayeyi ama olağan üstü olaylar yazmayın hikaye diyorum gerçekleşmi yada gerçeğe yakın olaylar ;) Mehmet in hiç parası...
arkadaşlar alttaki üyeye soru soralım:)) öğretmen olduğun için mutlumusun?
Bişey İcat Etseydin Edeceğin Şey Ne Olurdu?????? Yapacağınız Tek Şey Bişey İcat Etseydin Edeceğin Şey Ne Olurdu Sorusunu Kendinize Sormaktır....
Şimdi birinin adını yada bir takım işte...yazacağım alttaki onun resmini koysun. FENERBAHÇE :cool::D
Bu OyunuMuzda BiLinen biR oYun..Hemen baŞLayaLım iŞte Buuuuuuuuuuu YazaRdım :2hgf:
Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi basit bir oyun başlıyorum; Danimarka
Çok basit bi oyun alttaki üye bir kelime yazacak Z ye gelindiginde başa dönülecek mesela ben Araba yazdim alttaki B ile başlayan bir kelime sora C...
Arkadaşlar üstteki üyenin nickini mi avatarını mı imzasını mı beğendiniz? :smitten:
Üsteki üye foruma uzun süre gelmesse neyini özlersin
Terlik:D :th_say_cheese:
ßu Oyunumuzda Ayrılmayan İkilileri yazacağız belirli bir şey yok herşeyin ayrılmazı ÖRNEK: nohut pilav Hacivat ve Karagöz gibi hadi...
en çok kullandığınız cümle hangisi yada ağzınıza takılan benim cümle deilde ifade var :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2:
________???????
Şuan neyi reddedemezsiniz? 119
Mesela... Anne ben bugun yazılıdan 5 aldım ..... Anne öğretmen yazılıdan bana1verdi ...
Mesela.... beckhamın adı bekir, henry hayri olurdu :2hgf:
Arkadaşlar Çok Eğlenceli Bir Yarışma...Herkes Bir Mutlu Olduğu Bir de Mutsuz Olduğu Şeyi Yazacak..Önce Ben Başlyorum : Mutluyum Çünkü ; Mutlu...
hadi yepyeni bir oyuna başlayalım ..... desem ne dersin önce bir örnek verelim... mesela; çok uykum var desem!!!! bende sana git uyu...
Bu konu Resim &Karikatür isimli bölüme taşındı. http://teknolojik.org/forum/index.php?***ic=31844.0
benimkiler 1--Mısıra gitmek :) 2--okulların az olması :( 3--Tatile Gitmek ;)(çok gitmek) sizinnedir?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları