Ünitelendirilmiş Yıllık Planlar
işte egzersiz planımız
24-12-11, 13:33:40
Zümrelerin paylaşıldığı forum.
Teknoloji tasarım II. Dönem...
17-03-12, 07:15:22
yapım kuşağı şablonları
09-05-12, 14:26:43
Ambalaj Tasarımı
15-05-12, 16:00:14
Etkinlik Hazırlama Şablonu...
27-02-12, 01:16:39
Teknoloji ve Tasarım dersimiz...
31-10-11, 09:57:42
bir önceki çalışmamızda yaptığımız temel şekilden 3 adet yapıyoruz. ve bunları şekildeki gibi birleştiriyoruz temel şeklimiz ortaya...
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ İÇİN MERAK ETTİĞİNİZ TÜM SORULARIN CEVABINI BURADA BULABİLRSİNİZ hemen paylaş çöktüğü için soruları ve cevapları buradan...
konu:değişkenliği olmayan şekillerle(kare,üçgen,vs.)yeni birimler oluşturma ve bu birimlerle tasarımı gerçekleştirme bu konumuzda kare yi...
Patent örnekleri.
Panoda paylaşabilirsiniz...
bazıları çok kullanışlı ama bi o kadar da komik
yapım kuşağında tüm sınıflara uyguladığım Gözlem Yapalım Etkinliği, Etkinlik uyarınca her öğrenci her hafta istediği bir konuda veya istediği her...
Düzen kuşağında dosyalarında bulunması gereken bazı formları böyle hazırladımGönderen: Aralık 10, 2006,...
tpe'nin öğrenciler için bastırdığı patenti anlatan çizgi roman
arkadaşlar okulunuzda kaynaştırma eğitimine tabi öğrenciler vardır onlar için hazırladığım bep planları ektedir. :) Linkler ara sayfalarda...
arkadaşlar ben 8. sınıflarda düzen kuşağı öncesi renkler konusunda kısa bir hatırlatma yapıyorum basit bir sunu hazırladım ama öğrencilerin ilgisini...
Patent hakkında bir word düzenleme
bilimin açıklayamadığı keşifler
Yapım %100 bana aittir. Bir arkadaşımız için tasarlamıştık, yayımlanmayınca ilgili platformda burada paylaşıyorum.
Umarım hazırladığım zümreyi beğenirsiniz. Güle güle kullanmanız dileğiyle. Bu zümreyi hazırlarken benim ebedi zümrem olarak kalacak ülkücan YAZICI...
30 gün içinde indirin rapidshare siliyor sonra :) RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy...
Arkadaşlar; tasarımgünlüklerinin içeriği hakkında bilginiz var mı? tamam öğrenciler bunları dolduracak ta. içeriği ,formatı,şablonu nasıl olacak....
arkadaşlar otamatik kullanım halinede getirdiğim birkaç tasarım örneğini sizlerle paylaşmak istedim.umarım yararlı olur. 4shared.com - çevrimiçi...
http://tr.espacenet.com adresinden türk buluşlarına ayrıntılı olarak orjinal bilgiye ulaşabilirsiniz.bu orjinal bilgiler buluşta izlenecek sırayı...
2.dönemin hepinize sağlik ve mutluluk getrmesi dileğiyle
Arkadaşlar ESEF ETE tarafından daha önceden hazırlanan Teknoloji ve Tasarım progr***** ilişkin ekleri gönderiyorum... 1 indir - Upload.gen.tr ...
yaa çok değerli hocalarımmm!!!herkese teşekkür ederim hazırlamış oldugunuz planlardan dolayı..fakat ben aradığımı bulamıyorum....görsel sanatlar...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları