BİR ELEKTRİK MOTORU YAPALIM BRANŞLARINIZ " HANGİSİ" BİYOLOJİ DERS NOTLARI ( 140 SAYFA ) İNSAN VÜCUDU RESİMLERİ LİMONDAN PİL YAPILIR MI?
Henri Becguerel fen bölümü arkadaşlarım özellikle melocum nazo nerdesiniz? bana yukarda ismi yazılı olan şahsıyetin hayat öyküsü lazım...
çok güzel hazırlanmış bir proje ödevi :3E77B9613E11:
arkadaşlar umarım işinize yarar.ben bu dökümanlardan dersimde yararlanıyorum.kolay gelsin
Lavabonuzu veya küvetinizi su ile doldurun ve tıkacı aniden çekin. Su düz olarak delikten boşalmayacak, döne döne bir hortum oluşturacak şekilde...
BUYRUN SİZE PERİYODİK CETVEL....
İnsan vücudu müze oldu Hollanda'da insan şeklinde 35 metre yüksekliğinde bir anatomi müzesi yapıldı. Başkent Amsterdam'ın güneyindeki Oegstgeest...
Bir gün, dünyanın kendi ekseni etrafında bir dönüşü tamamladığında geçen süredir. Bunu herkes bilir. Aslında tam da öyle değildir. Çünkü dünya kendi...
http://video.google.com/videoplay?docid=-5089084492638545730&q=space
Büyük kan dolaşımı sol kulakçıktan başlar sağ karıncıkta biter sol kulakçıktan sol karıncığa geçen temiz kan yanlış hatırlamıyorsam vücudumuzun en...
Arkadaşlar bana ampullerin parlaklığı ile ilgili konu anlatımı bulursanız sevinirim
Solunum sistemi Solunum sisteminde burun ve ağız yardımıyla dışarıdan alınan havanın içindeki oksijen yutak, gırtlak ve soluk borusundan geçtikten...
...DenetLeyici ve DüzenLeyici SistemimiZ... Denetleyici ve Düzenleyici Sistemimiz Vücudumuzda, bir dakika içerisinde, sayamayacağımız kadar...
!..ßoşaLtım SisTemi..! Boşaltım Sistemimiz Vücudumuzdan Atıkları Uzaklaştırır Canlılar hayatsal faaliyetlerini yürütebilmek için dışarıdan...
SÜRTÜNME KUVVETİ Bir cismi farklı yüzeylerde hareket ettirmenin, cismin hareketinde değişiklikler yaptığını günlük yaşantımızdan bilmekteyiz....
teknoloji ve tasarımın dışında fen ve teknoloji, tarım, trafik ve ilkyardım, görsel sanatlar, bilgisayar, beden eğitimi ve 6. sınıf rehberlik...
Pek çok ülke, çevreye son derece zararlı olmasına karşın, özellikle kömür gibi fosil yakıtları kullanmaktadır.Kyoto protokolü sera gazı emisyonlarını...
Yeryüzünden bakıldığında yarım daire şeklinde görülen gökkuşağının uçaktan bakıldığında çember şeklinde olduğunu öğrendim. Gökkuşağının oluşması...
Limondan-Pil Üretilir Mi? Limondan ya da asit içerikli diğer meyvelerden basit piller yapmak mümkün. Bu tip pillere, kimyasal enerjiyi elektrik...
basit bir elektrik motoru. Çok bait parçalardan elde ediliyor. Dolayısı ile yapmak çok kolay. -Pil -Mıknatıs -Bakır kablo -Çengelli iğne ...
benim biyoloji ya sizin?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları