Fan Klüpler ve Toplulukların yer aldığı forum alanımız...
arkadaşlar bu bölüm teknoloji cafe adlı konunun verdiği ilhamla açılmıştır.baktikki üyeler birbirleriyle sohbeti çok seviyor.bizde böyle bir bölüm...
Şampiyon adayı altta kalmasın değil mi_?
Tanışma ve kaynaşma için herkesi buraya davet ediyorum. ::resimler bana aittir:) 120
GELİN BURADA GALATASARAYIMIZI KONUŞALIM
arkadaşlar bizim de bir fan clubumüz var artık gelin 100. yılımızı ve takımımızı konuşalım :)
sitemizde bütün kitap okumayı sevenler buraya
Burada Zeka Soruları Soracağım Bilene +1 belki zamn yaparım +2 olur ben süprizlerle doluyum +5 veya +10 bile olur sorusuna göre 115 115 115 ve...
BLOO VE MAC
Seviligi arkadaşlar aramızda hayvanları seven arkideşleri buraya bekliyoruz..Özellikle kedi severler 118
Evet arkadaşlar tüm gazi mezunları burada buluşalım ben 2003 gümef hazır giyim mezunuyum
Televizyonu Herkes Sever Sevdiğinizv Dizileri,Maçları,Çizgi Filmleri vs... Burada Herkesle Paylaşa Bilirsiniz Önce Ben Paylaşayım :73E431710605:
Facebook Teknoloji ve Tasarım Sayfası http://www.facebook.com/pages/Teknoloji-ve-Tasarm/94236701936 Hayran olun, sayfada çalışmalarınızı ya...
dünyayı kasıp kavuran bir dizi lost.sadece ilk bölümüne 14 milyon dolar harcanmış(türk filmleri arasında 14 milyon doları geçen film yok,en fazla 10...
arkadaşlar burak öğretmenim önerisiyle açıyoruz memleketimizin sayfasını hayırlı olsun :D :D :D
Gel gel ne olursan ol yine gel İster kafir ister mecusi ister puta tapan ol yine gel Bizim dergahımız umitsizlik dergahı değildir Yüz kere tövbeni...
HAYDI ARKADASLAR BİZLER DE BURADA ***LANALIM . HERKESIN FAN CLUBU VAR DA BIZIM YOK MU YANI.. HEPINIZI BEKLIYORUZ. FUAT UMİT ILYAS TUBALAR ZEYNEP ALİ...
Hikaye SüngerBob KarePantolon Nickelodeon kablolu TV şirketi için Stephen Hillenburg tarafından yaratılmış bir çizgi dizidir. Esas karakter; Sünger...
Öndєя TєKİN adLı oyuncunun canLandıяdığı Hüdavєяdi kaяaktєяi pıяtık fiLmiyLє tüяk sinєmasına ςok öncєdєn giяiş yapmış oLsada biz tüяk haLkı onu yєni...
Tüm Çizgi Film sevenleri Beklerim Öğrenci Olmasanız Bile Bişeyler Yazıp Karizma Verirsiniz Herhalde Diye Düşünüyorum Çok Hayranı Olmasanızda...
Tüm Mor ve Ötesi gurubunu sevenleri bu fun club a bekliyorummm :)))
BURADAN EZGİ İLE BİRLİKTE RESİM ÇİZİP SİZE YOLLAYACAĞIZ İSTEDİĞİNİZ HER HANGİ BİR ÇİZGİFİLM KAHRAMANINI SÖYLEYİN HEMEN ÇİZELİM TABİİ BİZ ÇİZERKENDE...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları