Genel konuların yer aldığı forumlarımız...
varsa kendine güvenen yollasın bana resmini bir program sayesinde karikatürünü yapıp burada yayınlayalım.hem gülelim hem eğlenelim.kızmaca darılmaca...
Merhabalar arkadaşlar. burada yeniyim ve ilk kez yazıyorum. Geçtiğimiz günlerde sitede okuduğum milli eğitimin okullara kitap kampanyası üzerine...
“Evernote Food” piyasaya sunulduğundan bu yana dört ay geçti ve bu kadar kısa süre içerisinde, paylaşılan geri dönüşlere bakılırsa bu uygulama...
Arkadaşlar merhaba.. Uzun süredir siteye giremiyordum. Bu gün doğum günümü kutlayan bir mesaj alınca siteye yeniden girdim.. Bir kaç yıl oldu...
www.hunca.tk Hunca kozmetik çıkış noktalarından biri de parfümleridir. Yaratmış olduğu parfüm markaları ile Hunca kozmetik büyük satış...
telefon almayı düşünüyorum. yeni nesil telefonlardan, aplikasyonları bol, kamerası iyi, kullanıcı dostu bir telefon önerisi yapar mısınız?? iphone ve...
ARKADAŞLAR BİR HABERİ PAYLAŞMAK İSTİYORTUM ADRESİ: ...
arkadaşlar ben okulda norm fazlası durumuna düştüm il milli eğitim zorunlu tercih yaptırdı bize yerleşemezsek re'sen atama yapabilirler aynı durumda...
Yeni yılda sevdiklerinize ışıltı hediye edin! Sanda Spa'dan 50 dk crystal masaj + 20 dk ayak veya baş masajı şık tasarımlı hediye çeki ile birlikte...
ARKADAŞLAT DERSİMİZİLE İLGİLİ NE GİBİ GELİŞMELER OLACAK BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN ÖZELLİKLE ANKARADA ÇALIŞANLARA RİCE. BİR İNTERNET SİTESİNDE...
Arkadaşlar içinizde Gazi Üniversitesi mesleki Eğitim Fakültesi Besin Teknolojisi Bölümü mezunu olupta teknoloji tasarım dersine girmek zorunda...
Arkadaşlar bu da benden.....umarım işinize yarar.:)
Oy Pusulası ve Sayım Cetvelini ekliyorum..
Bu yıl Patent Enstitüsü,TTKB ve Ankara İl milli Eğitim Müd. Ortaklaşa 3.sünü Düzenlemiş olduğu "ŞİMDİ DÜŞÜNME ZAMANI" Teknoloji veTasarım Dersi...
2000 yılından bu güne kadar Türkcini Interactive Web Hosting Çözümleri, Windows Hosting, kiralık sunucu, dedicated, web barındırma, ucuz hosting,...
Mesleki Çalışmalar İle İlgili Resmi Yazı İçin TIKLAYINIZ. Mesleki Çalışmalar Resmi Yazısı İle İlgili Sorular ve Cevaplar. 1- 6,7 ve 8....
Haftalık ders saati 30’dan 25 saate, ders süreleri de 45 dakikadan 35-40 dakikaya indirilecek MİLLİ Eğitim Bakanlığı, çocuklara okulu sevdirmek...
İlköğretim Genel Müdürü İbrahim Er, ilköğretimde haftalık ders saatini 30 saatten 25 saate indireceklerini söyledi TBMM Kayıp Çocuklar Araştırma...
Anamız, Kardeşimiz, Sevgilimiz, Ablamız, Arkadaşımız oldunuz.. Kısaca siz herşeyimizsiniz...8 Mart Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar..
merhaba arkadaşlar bu sene ıl dışı ısteyecekler nerelerı ısteyecekler puanları paylaşalım......
Gerçekten haberlere konu olabilecek seviyede bir trejikomik olayla karşılaştım. Yıllarca Nestle'nin Chokella ürününü tüketiyorduk. En son bitimine az...
Personel Genel Müdürlüğü
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları