Yalnýz Bir Opera Ölü bir yýlan gibi yatýyordu aramýzda Yorgun, kirli ve umutsuz geçmiþim Oysa bilmediðin birþey vardý sevgilim Ben sende bütün...
Ben her öðretmenin biraz þair olduðunu düþünüyorum.Çünkü biz maneviyatý yüksek duygulu bir iþ yapýyoruz.Güzel ya da deðil hiç önemli deðil.önemli...
ZULMÜ ALKIÞLAYAMAM Zulmü alkýþlayamam, zâlimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmiþe kalkýp sövemem. Biri ecdâdýma saldýrdý mý, hattâ...
GÜNEÞ DELÝSÝ Akan suyu severim ben Iþýldayan karý severim Bir yeþil yaprak Bir telli böcek Yeþeren tohum Güneþte görsem Sevinç doldurur...
OLMACA Ben çocuk olsaydým eðer Kav çakmak satardým Bulut amcalara Pamuk þekeri alýrdým yerine Patlamýþ mýsýr alýrdým Ben çiçek olsaydým...
Þiirsel Þiir akþam olurdu mahallenin daracýk sokaklarýnda kahkahalarýnýn gölgesi duvarlara dokunmak için koþardýk ilk önce kim dokunacak...
Bir müþkile çýkýnlý,zamanýn uzunluðu Çýkýþ aramak serbest Dost, istersen ara yoðu Mahbeslerde fikirler, mahbesler üþütür soðuðu Yýðýnlarýn...
Sarý bir lale vereceðim sana Saçlarýný andýracak dalgalandýkça rüzgarda Ve sen bilmeyeceksin bile nedenini Rastgele öðreninceye kadar, çiçek...
Duyamadým sevdanýn gerçek sesini, Hep zayýflýk olarak geldi kulaðýma, Ne biçim adamsýn, adam söyler mi sevdiðini, Býrak kimse bilmesin, Býrak...
Hep böyle mi bakar gözlerinin içi senin? Hep böyle mi sevdigini söylersin bana? icinde bir yerlerde uçan martýlar Gözlerinde bilmedigim...
Aðlamak için gözden yaþ mý akmalý? Dudaklar gülerken, insan aðlayamaz mý? Sevmek için güzele mi bakmalý? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi...
Ben sana aþkýmý anlatmak için Kendimi daðlardan,atmammý lazým? Ben sana sevgimi,göstermek için. Beynime bir kurþun,sýkmammý...
Bir Tanem Deðilsin Affet Bir tanem deðilsin affet Anlatmaya kalksam saymakla bitiremem seni Aldýðým her nefeste, içtiðim suda, baktýðým...
Hayat bu, iki kaþýn arasý Kime gelirse gider sýrasý Ýnsan insana yük, Can benede mülk deðil Hükümdar olsan da, hükmün Allah'tan büyük deðil ...
.:: Çanakkale Þiirleri::. Çanakkale Bir efsanedir Çanakkale Savaþý, Kalktý binlerce...
Ruhun mu ateþ, yoksa o gözler mi alevden? Bilmem, bu yanardað ne biçim korla tutuþtu? Pervane olan,kendini gizler mi...
DAÐ RÜZGARI Kaderde senden ayrý kalmakta varmýþ doðrusu bunu hiç düþünememiþtim seni tanýmadan hele seni böyle deli divane sevmeden ...
Bu aþk þiirini mutlaka okumalýsýnýz. Bir arkadaþýn gönderiði bu þiiri sizinle paylaþýyorum. Sevgiler...
Þimdi Yayýnlayacaðým Þiirleri Kendim Yazdým..Bu Þiirleri Yazarken Hiç Bir Yerden Alýntý Yapmadým...Yorumlarýnýzý Bekliyorum.... SON ÇIRPINIÞ ...
Gölgelerin arasýna saklanma yaslan arkana sakýn konusma kelimeler anlatsýn seni bana ruhunu göreyim onlarýn yardýmýyla kelimelerime tutun daha...
Cümle alem bilsin bunu Her yer bize Çanakkale Gelmiþti milletin sonu Her yer bize Çanakkale Vatan Bayrak Namus bize Getirdik düþmaný dize...
Çanakkale, Zaferlerin son âbidesi Çanakkale, Türk’ün gürleyen sesi. Çanakkale, Þahlanan mayam Çanakkale, Sürülerle yamyam
Senin kalbinden sürgün oldum ilkin Bütün sürgünlüklerim bir bakýma bu sürgünün bir süreði Bütün törenlerin, þölenlerin,ayinlerin,yurtlarýn dýþýnda...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konularý Þuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kurallarý