Aşkın Çok Uzaklarda... Birkaç Yıl Sonra Gelecek Olsa Onu Bekler misin..?
gördüğümde çok beğendiğim ve tek resimde çok şey anlatan güzel bir resim peki siz de de varmı böyle resimler hadi paylaşalım ;)
arkadaşlarım ve hocalarım bana isim vereceksiniz bende ona göre şiirin baş harflerin o isme göre yapacağım örnek olarak ben bir tane yapayım :D...
Bence güzel bir film. Sonuna kadar ve sesli izlemenizi tavsiye ederim.. ROMANTİK BİR FİLM
SOL YANIM ACIYOR ANNE Merhaba anne, Yine ben geldim. Merak etme okuldan çıktım da geldim. Anneler de babalar gibi merak eder mi...
.ExternalClass .EC_hmmessage P{padding:0px;}.ExternalClass body.EC_hmmessage{font-size:10pt;font-family:Verdana;} .ExternalClass .EC_hmmessage...
Sevgi, Almakmıdır,yoksa vermekmi? Sevgi, Askmıdır? Yoksa asktandamı öte... Sevgi, Emekmidir?Emekse kimin emegi ve nicin? ...
Akıp dururken kareler arka arkaya...hareketlenir resimler beyaz bir perdede...sen öylece oturur izlersin olanları kendi köşenden... bazen durdurmak...
Bir kutu dolusu yaşam gönderiyorum sana, sade bir kurdeleyle süslenmiş. Çöz kurdeleyi ve kaldır yavaşça kutunun kapağını.. Kocaman bir fırça ve bin...
Kar Yağıyor bu Şehire!.. Ve Sen Yoksun Senden ayrılalı kaç yıl oldu, kaç asır geçti, kaç yaz, kaç kış, kaç gün, kaç ay..? Saymadım.. Sen...
Allah sevgisiyle yaşar âlemler Kuşaktan kuşağa süren sevgidir Hubb-i fillah için yazar kalemler Hakkı öven, zulmü yeren sevgidir Çalışır...
Huzur ve sağlık için küçük sırlar Ufak şeyleri dert etmeyin! · Erkenden kalkmaya alışın! · Hayatı olduğu gibi kabul edin! · Tenkit etme...
Sevdiğim, sen yoksun artık! Sesini duyduğumda içimin titrediği, adını andığımda yüreğimin acıdığı insan, yoksun artık.. Nefret ediyorum sayende ...
Aklım takıldı! Bir şey diyeceğim! Yok, yok demeyeceğim! Vazgeçeceğim!
Mut'un bir dağ köyünde dostlarla birlikte gezerken yaşlı bir karı kocayı gördüm. Baktım bir kanepenin üzerinde oturuyorlar... İyice yaklaştığımda...
Anlamalıydım ben üzüldüğümde kılını kıpırdatmamandan, sadece işin düştüğünde aramandan. "N'aber, nasılsın" lâfının arkasına "Bir görüşelim mi?"...
GÜL BAHÇESİ Delikanli yillar sonra dogdugu kasabaya döner.Sabah uyandiginda aklina yillar önce evlenmek istedigi,kasabanin güzel kizi gelir.Kizin...
Kimseye belli etmiyorum savaşımı. Yokluğunla savaşmak görünmeyen bir düşmana kılıç sallamak gibi... Yoruluyorum, düşüyorum, tekrar kalkıyorum ama...
BUNLAR TURKIYEDE OLUR Yeryüzünde insanlar ya sigara içerler ya da içmezler. İçenler, sigaralarını çakmak ya da kibritle yakarlar. Ve bunların bir...
ÖZGÜRLÜĞÜMSÜN SEN ANNE Özgürlüğümsün sen anne Hiçbir esareti kabul etmeden Bir kuş misali uçmayı öğrettin sen bana Şimdi heybetli dağlara...
Hanımlar evde ne yapar? Adam akşamleyin iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş. 3 çocuk da bahçede çamurlar...
Bir anda uykudan kalktim cok ilginc bir isik gordum ama odanin isigi kapaliydi bir baktim saat 3:30 gece facir vakti peki gordugum bu kadar...
Sehrin birinde yasayan cok guzel bir kiz varmis. Sehirdeki butun delikanlilar onun kalbini calabilmek ve onunla evlenebilmek icin caba sarfederlermis...
Anne Yüreği - ''Bebeğimi görebilir miyim'' dedi yeni anne. Kucağına yumuşak bir bohça verildi ve mutlu anne, bebeğinin minik yüzünü görmek...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları