bu ıtıraffımı ahmet namı dıger esef1 ıyı okusun. kendısı benım eskı ev arkadasımdı. unv 1 sınıftayken elektrık teknolojisi dersinde (liseden...
SENE BAŞINDAN BERİ YARAMAZ BİR ÖĞRENCİM TASARIM GÜNLÜĞÜ TUTMAMAKTA ISRAR ETTİ.BUGÜN KONTROL EDECEĞİMİ DUYURUNCA KENDİNCE GÜNLÜK YAPMIŞ.SİZE SON 10...
annem kıvırcığı yıkadıktan sonra suları süzülsün diye vazo niyetine bardaklara koyuyor işte kanıtı
münazara yarışmasındaydık.karşımızdaki okul pek bi havalı gelmişti.biz hazırladığımız kartonları bulduğumuz yerlere yapıştırmakla meşguldük.masamızın...
Babaannem yabancı dizi izlerken bir karakterin adı dikkatini çekmiş. "O adamın adı ne oğlum?" diye bana sordu. "Erik" dedim. "Erik mi? Adamın adı...
Her ne kadar karmaşık olursa olsun ben bu dersi çok sevdim.Yaşasın Teknoloji ve Tasarım Dersi.Her şeye rağmen hem bu dersi hem de Nazlı'yı çok...
itiraf ediyorum şuanda mause um bozuldu ve tab tuşuyla aşağı yukarı gitmekten anam ağladı:..
;D Arkadaşlar itiraf ediyorum çoğu arkadaşın resminin kendilerine ait olduğunu düşünüyordum.Daha bugün keşfettim meğer ünlülerin resimleriymiş.
Son günlerde çok kabus görüyorum.Arkadaşlar aranızda Stephen Kıng okuyan var mı?Ben bu adamın kitaplarını okuduğum zaman acaip etkileniyorum.Günlerce...
küçükken bir kez sular kesildi.aradan saatler geçti su geldi ama lağım suyu geldi.ama benim haberim yoktu.anneme dedimki anneee kola...
evet site moderatörlerinden elmakurdu(Emre Bozkurt)'un geçek yüzünü bugüne kadar kimse görmedi.Kimseyi gaza getirmeyelim.Sonra youtube video...
trafık kurallarını ıhlal edıyorum ve ehlıyetsız araba suruyorum bunu ıtıraf etmek ıstedım daha ıtıraflar gelıcek >:D
akrabalardan biri aracının çalınmasından korktuğu için arbaya alarm taktırmış Kendince bu güvenlik yeterli gelmemiş ki aracının çekme halatı...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları