Egzersizde büyük ressamlari anlaacağim. Bi arkadaşta büyük ressamlarin cd lerini görmüştüm nereden bulabilirim acaba..? Bilgisi olan arkadaşlarin...
son dönemlerde beğendim ressamlardan birisi.paylaşmak istedim.
1958 Amerika doğumlu ressam Thomas Kinkade'nin olağanüstü yağlıboya tabloları göz kamaştırıyor.
Solvador Dalinin yaptığı resimleri linkten indirip kullanabilirsiniz.Özellikle okulda slayt show olarak. Sevgiler. ...
arkadaşlar umarım daha önce gönderilmemiştir
Resimleriyle olduğu kadar trajik yaşamıyla da izler bırakan ressam Fikret Muall 20 Temmuz 1967’de Fransa’da öldü ve Paris Kimsesizler Mezarlığı’na...
VİNCENT VAN GOGH HAYATI VE RESİMLERİ SUNU kendim hazırlayıp egzersizde öğrencilere göstermiştim ... geçen sene..
Atatürk’ten tam bir yıl önce 1880’de doğan ressam İbrahim Çallı, doğduğu küçük kasabayı terk edip İstanbul’a geldiğinde 17 yaşındaydı. Hep hayalini...
]
Büyük usta Edvard Munch dan bir kaç örnek
Egon Schiele nin yokluğunu hissettirmiyeyim :) resimleri o dönemde müstehcen bulunduğu için hapse girmiş ve sanatını ahlaksız bulanlara karşı...
1571 - 1610 yıllarında yaşamış olup Italya'nin yetiştirdigi en buyuk sanatçılardan. Barok sanat denince ilk akla gelen ressamlardan biridir....
"Bugüne kadar resim sanatı alanında Yapıla gelmiş olanları inceleyeceğime Kendini bütün dünyaya kabul ettirmişler Arasında beni en çok saranlarını...
SERGİ:Pera Müzesi, kapılarını dünyanın en naif sanatçılarından kabul edilen Gürcü köylü ressam Pirosmani’ye açıyor. 19. yüzyıl ortalarında...
arkadaşlar güzel bir sanat galerisi keşfettim bir çok sanatçının sanal resim sergileri var ben kolaylık olması adına bir kaç tanesinin linkini...
Picasso'nun en sevdiği ressam İstanbul'da Resimlerindeki samimiyet ve sıcaklıktan ötürü Picasso'nun en sevdiği sanatçı, nam-ı diğer 'naif sanatın...
Henri Matisse (okunuşu: anri matis) (31 Aralık 1869 – 3 Kasım 1954) 20. yüzyılın en önemli ressamlarından. Renkleri büyük bir ustalıkla kullanışıyla...
Michelangelo, 1475 yılında Arezzo yakınlarında Caprese’de doğar. Ailesi, o daha bir aylıkken Floransa’ya taşınır. Annesi, kendisi altı yaşındayken...
afrikalı ressamlar ;)
Umarım beğeneceksiniz.PC'nizde ve elinizin altında. http://depositfiles.com/en/files/709085 Veya.. http://www.filefactory.com/file/b4d2bc
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları