Öğretmen arkadaşların proje ve yarışmalarla ilgili konularını paylaşabilecekleri bölüm.
IŞIĞA DUYARLI ALARM (HAKEMSİZ...
11-04-11, 04:51:57
YAŞLILAR İÇİN BASTONLU...
17-02-12, 06:09:33
RESİM YARIŞMASI..
29-03-11, 22:04:30
Nurcihan öğretmenimizin dün saat 22 de NTV kanalında yayınlanan sunumunu kaçırdıysanız burdan takip edebilirsiniz. Kendisini tebrik ediyorum ve ben...
ARKADAŞLAR TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİNDE UYGULAYABİLECEĞİMİZ PROJELERİ PAYLAŞALIM
Herkese merhaba. Kayseri' de öğretmenlik yapmaktayım. Bölgesel mi, ülke çapında mı bilemiyorum ama 27 Nisan 2011 Çarşamba günü yapılacak olan bir...
Arkadaşlar merhaba ; ŞİMDİ DÜŞÜNME ZAMANI - TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERİ ULUSAL SERGİSİ Başvuruları başlamıştır. Diğer...
Değerli hocalarım. Okulların açılmasına az bir zaman kaldı. Teknoloji Tasarım dersi bilindiği gibi öğretmen kılavuzlupunda tamamen öğrencilerin...
bu iş bizi sardı anlaşılan; bizde değişik buluşlar yapabilirmiyiz, yarışma açalım derim. zihnine ve sinirine güvenen herkez katılsın. rica edelim...
Açıl lalem açıl Mobilya tasarımcısı Kadir Peker, ilginç, bir o kadar da foksiyonel bir tasarıma imza attı. ‘Lale’ adlı oturma grubu tasarımı,...
Okulumuzun 7 konuda katıldığı proje yarışmasının hazırlıkları tam hızıyla devam ediyor.Yürüyen ray sistemi,mıknatıslı araba ve basit makineler...
ARKADAŞLAR BU HABERLER GAZETELERDEN DERLENEREK SİZLERE FİKİR VERSİN DİYE BURAYA AKTARILDI... Küçük mucitler, TÜBİTAK Buluş Şenliği için titreşimli...
Bu yıl 7. düzenlenen "Düş Çizgisi" uluslararası tasarım olimpiyatlarına Çatalzeytin Yunus Emre İlköğretim Okulu olarak teknoloji ve tasarım dersinde...
Arkadaşlar bu benim eserim yarışması için bizim dersinde de projelerin katılması için ne yapabiliriz.Sadece matemetik ve fen teknolojileri dersi...
tıklaaaa
arkadaslar bu buluş çok ilginc geldi. Suyun uzerınde zıplayar gitme fikri çok guzel bence
DÜŞ ÇİZGİSİ ULUSLARARASI TASARIM YARIŞMASI başvuruları başladı... (ie ile açılıyor sayfa--firefox ta sıkıntı oluyor.) ...
Bana öyle geliyorki bu ve benzeri haberleri daha çok duyacağız.Tabi dersimizin amacına hizmet etmesi koşuluyla. ...
Düş Çizgisi Tasarım Olimpiyatını öğrencilere tanıtan kendim hazırladığım slayt. PDF halindedir. Çalıştırmak için adobe reader programı gerektirir....
okulumuzda öğrencilerimizin teknoloji ve tasarım dersine olan ilgilerini arrtırmak için ödüllü "teknoloji ve tasarım proje" yarışması düzenledim....
Bende insanları tembelikten kurtaracak bir makina icat edeceğim. Bu makina sayesinde insanlar üşenmeden ayağa kalkacak, yürüyecek, günlük sabah...
Sayın öğretmenler ve arkadaşlar sizlere düşündüğüm iki projeyi sormak istiyorum. Acaba bunları nasıl yapabilirim ve ya bunlar iyi birer fikir mi?...
ödül alcağın düşündüğünüz şiirlerinizi buraya yazın oylama ile haftanın ve ayın birincisi seçilecektir öncelikle bu konuyu açmamızın amacı şiir...
Arkadaşlar, Zaman kısıtlı kaldı ama şu ana kadar gözümüzden kaçan bir maddeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Lütfen diğer Teknoloji ve Tasarım Dersi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları