Arkadaşlar çocuklarımın çalışmaları. Nihayet MEB'e teslim ettik. 25 çalışmayı elimden geldiğince göndermeye çalışacağım. Bu sedye projesi. Patent...
IŞIĞA DUYARLI ALARM (HAKEMSİZ BASKETBOL) YAPMAK İSTER MİSİNİZ?
Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), merak duygusunu artırmak amacıyla başlattığı internetten gelen soruları yanıtlama çalışırken,...
2010-2011 eğitim öğretim yilinda bu benim eserim proje yarişmasina kimler katiliyor aramizdan merak ettim :) kim bilir elemelerde komşu okullari...
BOZUK PARALARI AYIRABİLECEK BİR KUMBARA PROJESİ ekteki dosyaya tıklayın...
ELEKTRONİK KANDİL YAPMAK İSTERSENİZ DEVRE ŞEMASI VE KULLANILAN ARAÇ GEREÇLER BURADA
KULAĞINIZA KİTAP OKURKEN TAKABİLECEĞİNİZ LAMBA
TÜRLÜ BİÇİMDEKİ LED LERDEN BEBEK YAPMA VE OYUNCAKLARI IŞIKLANDIRMA
Arkadaşlar, Proje final mevsimi açılmıştır. :) Tozu dumana katma mevsimidir... _Maşallah çekip okuyun_ (Özellikle Admin Yavuz :D ) Özel Karşıyaka...
pdf dosyası için tıklayın bu da devre şeması
tubitak Abant İzzet Baysal Üniversitesi iş birliğiyle ilköğretim öğrencileri ile bilim kampı yaptı. Bolu Aladağlarda izcilerin kamp yaptığı alanda 38...
Liseli mucitler, portakal kabuğundan yakıt, röntgen filminden gümüş elde etti TÜBİTAK tarafından yapılan Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma...
Tubitak ulusal proje yarışması'nda ödül alan öğrenciler dünya birincisi oldu Proje Yarışmasında Ödül Alan Öğrenciler Dünya Birincisi Oldu... ...
Küresel ısınmaya karşı dünyada yeni trend hidrojenle çalışan otomobiller. TÜBİTAK’ın bu alanda açtığı yarışa Gaziantep Üniversitesi, “Antep Fıstığı”...
Sadece fen ve Matematik öğretmenleri değil bizlerde rehberlik ederek öğrencilerimizi yönlendiremezmiyiz? Detaylar için.......
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları