Anneler günü, Babalar günü, Sevgililer Günü... Tüm özel günler
19 TEMMUZ BURCU ' NUN DOĞUM GÜNÜ Burcu yeni yaşın kutlu,hayatın mutlu , ömrün sağlık ve huzurla geçsin. Sevdiklerinde nice...
Ögretmenim dogum gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Dogum gününüzü hep beraberken kutlamak isterdim ülkü ögretmenimle beraber size bir süpriz...
Üye sayımız sayenizde 30 bin kişiyi kısa sürede geçti. Sitede emeği geçen tüm yönetici arkadaşlara ve üyelerimize huzurunuzda teşekkür ederim. Sizi...
Sevgili arkadaşlar yaklaşık 30 dakika sonra sitemizin kuruluşunu kutlamaya başlayacağız bu konu saece ama sadece 1 gün geçerli olucak bu fırsatı...
ÜLKÜ HOCAM (L@le1905) DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Sevgili kardeşim, doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlar.,sağlık ve huzur dolu...
YAVUZ HOCAM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Sitemizin admini ,değerli kardeşim yavuz doğum gününü en içten dileklerimle kutlar...
OKTAYYAVUZ HOCAM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Oktay hocam doum gününü en içten dileklerimle kutluyor,sevdiklerine sağlıklı,huzurlu ve...
arkadaşlar yavuz kardeşimin annesi dün akşam hakkın rahmetine kavuştu. Sevgili arkadaşım değerli dostuma rabbimden çokk çokk sabırlar diliyorum acısı...
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Sitemizdeki Tüm Bayan Arkadaşların Kadınlar Gününü En İçten Dileklerimle Kutluyorum....
sitemizde kimsenin doğum gününü unutmayan kibar ,hatırlı , iyi aile babası, iyi teknoloji tasarım öğretmeni ...... sitemizin olmazsa olmazı kadir...
FATMA HOCAM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Fatma hocam doğum gününüzü en içten dileklerimle kutluyor,sağlık ve huzur dolu nice yıllara...
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN Tüm Teknolojik org ailesinin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve huzur...
ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN Başta Teknolojik.org ailesi olmak üzere zor şartlar altında bu kutsal görevi yerine getiren tüm öğretmen ...
Öğretmenler günü yaklaşıyor.. Buradaki öğretmen arkadaşlarımızın hepsine hediyemiz olsun.. kardeşim kompozisyon yarışmasında yaıp birinci gelmişti.....
Sınıfa geldiğiniz ilk gün fırtınalar estirmiştiniz. “Ben şunu isterim, ben bunu istemem; şöyle oturun, böyle kalkın; saygısızlıktan hoşlanmam,...
Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin manevi huzurlarında saygıyla...
Doğum gününüz kutlu olsun hocam...Ömrünü sağlık ve sıhhatle geçirmen dileğiyle...
Değerli kardeşim m@li administrator olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.
mormor öğretmenim doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlarım
RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN Onbir ayın sultanı ramazanı sağlıkla bitirip ramazan bayr***** ulaşmanın mutluluğu içinde tüm...
Arkadaşlar yeni çalışma yılımız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Öğrencilere başarılı bol notlu dersler, öğretmene dersi sevilen öğretmen olmayı...
mübarek miraç kandilimiz mübarek hayırlara vesile olsun...müminin miracı olan namaza sımsıkı sarılabilmek dileğiyle...
Berat Kandiliniz hayırlara ve nice beraatlere vesile olur inşallah.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konuları Şuna Göre Düzenle:
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları